Konu: [ 10.02.2024 | Miguel_Castellanos | Juan_Quesada | Alfonso_Quarez ]  (Okunma sayısı 265 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 11.02.2024 17:54
Tekrar açıkça belirtmek isteyeyim, biz konuşmak için giden taraf olduk. Şikayete yanlış yansıtmışsınız. :) Jumbo karakteri bize küfür yolluyor, bir karakter arayıcılığı ile biz gidip konuşuyoruz. Sonrasında tam giderken, aranızdan birisi çete üyemize "Sen burada kal" diyor. Bütün agresif rolü orada başlatıyor. Ben o karakteri tekrar arabaya yolluyorum, tekrar insan gibi ılımlı bir şekilde yaklaşıp konuşmaya gidiyorum. Konuşmaya gittiğimde, R20 karaktere yumruk atıyorsunuz ve arkamdaki arkadaşlar, liderlerine yumruk atıldığını görünce silah çekip vuruyor. Emote verme kuralına gelirsek, bana saldırıyorsun. Sana emote verene kadar zaten beni düşürürsün, bu samp'n herkesin bildiği bir kuraldır, sen emote attıktan sonra benim emote atmama gerek yok. Ha ama eğer bir hatamız varsa da, ki olduğunu düşünmüyorum. Yine de kusura bakmayın. Başka bir savunma gelmeyecektir, incelenebilir.

#11 - 12.02.2024 17:03
İncelenmesine gerek yok, kitlenebilir. Şikayetimi çekiyorum, bundan sonraki rollerimiz umarım daha keyifli olur. :) @koch the emperor

#12 - 12.02.2024 17:06
K&A