Konu: Kenneth Blackwood, Yajeel Arron - Retarted RP, Mixing  (Okunma sayısı 229 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.02.2024 18:18

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kenneth Blackwood - BasikCocuk, Yajeel Aaron - Benjamin_Alex

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntüsünüde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Retarted RP, Mixing

Alıntı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhabalar. SS'de görüldüğü üzere kişiler saçma emote verip, IC ve OOC karıştırıp rolümü baltalıyorlar. Gereğinin yapılmasını rica ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Yıl olmuş 2024 ve bu tür emoteler ile karşılaşmak gerçekten can sıkıcı.

« Son Düzenleme: 04.02.2024 18:24 Marqmad »

#1 - 03.02.2024 18:23
Bu ne dostum düzgün açarmısın

#2 - 03.02.2024 19:41
Konuşma hitabına lütfen dikkat eder misin? Sanırım yeni rol yapmaya başlıyorsun, bunu anlıyorum şuan ki cevabından. Yaptığın kural ihlali bariz belli. Yetkili kişiler beni anlayacaktır.

#3 - 04.02.2024 01:52
Konuşma hitabına lütfen dikkat eder misin? Sanırım yeni rol yapmaya başlıyorsun, bunu anlıyorum şuan ki cevabından. Yaptığın kural ihlali bariz belli. Yetkili kişiler beni anlayacaktır.
Şablona uygun hale getirir misin güzel kardeşim canım kardeşim benim  :)

#4 - 06.02.2024 13:50
Kendi ss'inde de göründüğü üzere üst arama taleplerimizi reddediyorsun, role uymuyorsun. /do dan yazdığım şeyi sana pm'den de yazsam /b den de yazsam aynı şikayeti oluşturacağını biliyorum. Herhangi bir ihlal gerçekleştirmedim sadece role uymazsan admin çağıracağımı belirttim sinirlenip şikayet açma lütfen.
İyi günler iyi roller.

#5 - 06.02.2024 19:51
PM üzerinden de yazdın fakat gördüğün üzere onun hakkında şikayet oluşturmadım. Bunun da SS'i bulunmakta. Rolünüze uydum, gasp rolünüzü gerçekleştirdiniz. Bunun da SS'i bulunmakta. Başka bir şey?

#6 - 07.02.2024 16:36
Ne zaman sonuçlanacak? 4 gün geçti aradan. @Boreki

#7 - 08.02.2024 13:38
Bu tarz uyarılar için /do kanalını kullanmamaya özen gösterin, sorun bulunmuyor.