Konu: George_Kochanvilli - Hız hilesi  (Okunma sayısı 344 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.02.2024 03:58
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: George_Kochanvilli @CIOTHERINGLEADER
Olaya dahil olan şahit karakter adı:Rahul Roy,Juan Parades,Edward Congrey,Sophia Goossens @Rusky @Lutz @Castin @crnozk (hepsi sırasıyla)
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 06.02.2024 03:02

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Araba hızı arttırma hilesi.(Speed)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 06.02.2024 tarihinde 03:02 sıralarında arkadaşı kovalıyorduk ve nitro bastı ve videoda görüldüğü üzere bir anda uçuyor. Speed olduğunu düşünüyorum.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 06.02.2024 04:45
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 06.02.2024 04:58
Aynı gecenin evvelsi saatlerinde şöyle bir kalkış daha oldu, oradaki arkadaşlarla hızlanmayı biraz absürt bulmuştuk ancak nos kullanımı var ve yanıltıcı olabilir. Hız hilesinden ziyade sanırsam fps vigilante tarzı bir şey olabilir ek bir görüntü bırakayım bizim de garipsediğimiz, tekerleğe nişan aldığımda sultan'ın hızını az çok kestirdiğim için rahatça sıkarım diye düşünmüştüm ama hiç o şekilde fırlayıp gideceğini kestiremedim birden açıldı ekranımda farkı kayboldu gitti ben de afalladım.

Spoiler: GösterGizle
i=M5itR8Vdn-VGWyKQ

#3 - 07.02.2024 02:56
Merhabalar, videoda gözüktüğü gibi aracımın hızı önce 21 sonrasında 84 ve en son ise 105 olarak gözüküyor ve video bitiyor.
Şöyle ki... Hem yaşadığım yerin konumundan dolayı hem de serverın laglanmasından dolayı pingim oldukça yüksek olabiliyor ve çok fazla drop yeme gibi durumlar ise söz konusu olabiliyor.
Aracımda 10x Nos var ve altımda ki araç Sultan, 10x Nos ve ping birleştiği gibi hızımın ani artış oluyormuşcasına gözükmekte. Diyeceğim son şey ise 10x Nos Sultan ile bir deneme yapmanızı istiyorum, kullanmadığım bir şey yüzünden ceza almak saçma...

Hotring için ise şunu diyeceğim, altımdaki aracı sizde biliyorsunuz ki hızlı. Sizin beni kovaladığınız araç ise Premier. Altımda 10x Nos var ve siz daha o virajı almaya çalışırken ben düz yolda nos başmış hızımı almaya çalışıyorum ki altımdaki nos ile çok rahat alıyorum. Siz virajı aldığınız gibi ise (hızını 50-60 arası geziniyor), ben hızımı almış biçimde düz yolda ilerliyorum. Siz hızınızı kavramış olduğunuzda ben yönümü değiştirmiş kaçışı devam ettirmekteyim ki zaten senin ekranın geniş açılı ve bu da oluor ki merkez noktasına yaklaştıkça, (ekranın ortasına) daha da küçülüp daha hızlanıyormuşcasına gözükmekte.

#4 - 07.02.2024 14:24
Hile kullanımı bulunmuyor.