Konu: [05.02.2024 - Kesean_Hodge] POLİSE KARŞI ROLLERDE /q  (Okunma sayısı 95 defa)

#0 - 05.02.2024 20:20

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kesean_Hodge / @yeno

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Giancarlo_Morrison @Yuciar ve Tonny_Lorentzen @wicrane

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 05.02.2024 / 19:24

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Polis ile rol esnasında kaçış gerçekleştirdiği sırada sokak arasında /q çekmesi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Spoiler: GösterGizle

[19:25:53] [VC]{C8C8C8} "kese" adına sonuç bulunamadı.
[19:25:54] ID: 29 - İsim: Keshawn Hampton - Level: 7 - Ping: 54
[19:26:11] [VC]{C8C8C8} "kese" adına sonuç bulunamadı.

Ek açıklamalar(varsa): Bölgede 10 dakikayı aşkın bekledim giriş yapmadı, o süre zarfında girip PM atıp devam etmekte ricada bulunsaydı anlayışla karşılardım belki bağlantısı gitmiş olabilirdi ancak kasten /q olduğu maalesef bariz.

#1 - 05.02.2024 20:41
merhaba, videoda göründüğü gibi sizden kaçıyorum beni yakalayamıyorsunuz, oyunda olmadığımın ekran görüntüsü ise olaydan neredeyse 15 dakika sonra almıssın, sırf beni kovaladın diye saatlerce oyunda beni bulmanızı bekleyecek değildim rol esnasında herhangi bir şekilde quit atmadım olaydan sonra oyundan çıktım, teşekkürler.

#2 - 05.02.2024 20:58
özür dilerim oyuna 15 dakika boyunca giriş yapmadığının kanıtını buraya attığım için, her dakika başı ss'leri birleştirip 15 adet link bırakmam gerekiyordu haklısın

#3 - 05.02.2024 21:05
üzgünüm, hâlâ rol esnasında quit attığım yeri göremedim, zaten öyle bir şey de olmadı. şikayet sonuçlanabilir :)

#4 - 05.02.2024 21:13
iki görüntü arasındaki log dosyalarında benim oynama yapıp sana kasten şikayet açtığımı falan düşünüyorsan büyük ayıp hocam, ayıbı ayıpla örtmek yerine gelip çözüm yolu ürterek rolün tekrarı şeklinde bir savunma yapacağını düşünürdüm ancak daha fazla yorum atmayacağım teşekkürler yine de.

#5 - 05.02.2024 21:55
15 dakika sonra /id yazmışsınız. Savunma geçerli. 15 dakikalık süreden önce kişinin quit attığına dair /id üzerinden net kanıtınız varsa tekrar şikayet oluşturabilirsiniz. Loglar kanıt niteliğinde değil.

özür dilerim oyuna 15 dakika boyunca giriş yapmadığının kanıtını buraya attığım için, her dakika başı ss'leri birleştirip 15 adet link bırakmam gerekiyordu haklısın

Forum üzerindeki tutumdan dolayı forum üzerinden cezalandırılacaksınız.

k/a