Konu: Maskeli_36619 ve Maskeli_49607  (Okunma sayısı 187 defa)

#0 - 02.02.2024 20:12

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maskeli_36619 ve Maskeli_49607

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: NON RP

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Bu arkadaşların ceza almasını talep ediyorum.  :D Ban yiyip bu platforma bir daha yakınlaşmamalarını temenni ediyorum.

« Son Düzenleme: 05.02.2024 13:55 sledgehammer »

#1 - 02.02.2024 20:56
Arkadaş şikayeti Non-RP üzerine açmış fakat Non-RP'lik bir durum yok, bize paslanan bir rol vardı ve Barry Diaz adlı arkadaşı dövmemiz gerekiyordu bu rol doğrultusunda ayrıca karakterini daha önce görmüştük; adını cismini biliyorduk. Ve arabada olduğu için arabadan indirmek için kışkırttık, force role sokup arabadan sürükleyerek indirmek istemedik kışkırtıp kendi inmesini sağlamak daha mantıklı geldi. Zaten ss'lere bakarsanız maskemiz takılı tanınmadan bir şeyler yapmak istediğimiz belli oluyor, sslerde Non-RP'lik bir şey bulunmuyor. Ayrıca arkadaşın şikayette ettiği OOC hakeretler de sanırım bir OOC kin başlangıcı, iyi forumlar.

#2 - 02.02.2024 20:57
 :D

fle

*
v3 Oyuncusu Vice Summer 2024
#3 - 02.02.2024 21:09
Kendim olarak (Maskeli_49607) bir şey yazdığımı dahi göremiyorum ki bu şikayete neden dahil edildim ona da emin değilim ve OOC olarak bu kadar kinlenip laf atmasına anlam veremedim. Öncesinde de bir kavga rolümüz mevcut. Önceki rolde arkadaşıma carjack atıp dövdüler ve bizde bundan dolayı daha düzgün bir brawl rolü atmak istedik, arkadaş (Barry_Diaz) uzun bir süre cevap vermeyince arabadan inmesi için kışkırtmak istedik. Arkadaş da gururuna yediremeyip şikayet açmış bu kadarını da beklemiyordum.  >:(

İyi forumlar...  ::)

#4 - 08.02.2024 12:18
Sorun bulunmuyor.