Konu: Ortak nezaket  (Okunma sayısı 132 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 25.01.2024 22:17

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Natalia_Victoronna @AtakanGuler

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 25.01.2024

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
Ortak nezaket-Car surfing

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: N/A

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 26.01.2024 11:11
@AtakanGuler 24 saat içerisinde savunmanızı iletmelisiniz.

#2 - 26.01.2024 15:59
Olay yerinde ben de vardım, sizin  aracınızla ile bizim motorumuz  çarpışma sonucunda o da sizin aracınız üstünde kaldı ve durmadınız. Arkadaşımın sarf ettiği sözler için özür dilerim
« Son Düzenleme: 26.01.2024 16:09 Hidra »

#3 - 26.01.2024 16:06
Merhabalar,
Aracınız biz yolda giderken hızlıca bize çarpmanız sonucunda motordan fırlayarak sizin aracınızın üzerinde kaldım.  Bu süre zarfında aracınızı durdurmazdığınız için (Sürmeye devem ettiğiniz için) aracın üzerinde kaldım.  Bu hususta hatayı kendinizde aramak yerine direkt olarak şikayet talebi açıyor olmanız doğru bir iletişim şekli değildir. Oyun içerisinde de size belittik zaten durumu.  Ama tekrardan belirtmiş olayım.

Eğer ki aracınızı durdurmuş olsaydınız aşşağı inmiş olurdum. Yani kısacası Surf falan yapmadım. Siz hızlıca çarpıp durmadığınız için aracın üzerinde kaldım ve inemedim. Ona rağmen özelden yazıp surf yapmayın dediniz. Bunun üzerine sinirlenip o şekilde söyledim.
Sevgilerimle,

#4 - 26.01.2024 16:33
@AtakanGuler Böyle bir durumla karşılaşıyor olmanıza rağmen kimseye OOC kanallar üzerinden hakaret edemezsiniz. Bu seferlik uyarıyoruz, bir sonraki benzer şikayette artırımlı olarak cezalandırılacaksınız. CJ için savunma yeterli.

K&A