Konu: Maskeli_973 - Connall Doherty SPRINTHOOK - IMPROVED DEAGLE  (Okunma sayısı 516 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 26.01.2024 01:39
@varna turko bir daha da alakan olmayan şikayetlere mesaj yazdığını görmeyeyim, tamam titan abini çok seviyorsun fakat sevgini başka yerde göster  :'( O:-)
hadi bakalım dmde düştüğün adamı videona yumruklayıp düşürdüğünü koy, vurdum da üzüldüm diye kendini avut çocuk
beni kimle karıştırdın iki gözüm, dediğin şeyi anlamadım

#11 - 26.01.2024 01:40
@varna turko bir daha da alakan olmayan şikayetlere mesaj yazdığını görmeyeyim, tamam titan abini çok seviyorsun fakat sevgini başka yerde göster  :'( O:-)
2009lu sefanın zamanında abi çektiği adam hakkında yaptığı yorumlara bak  büyümüşte abileri hakkında konuşur olmuş, hangi ara çıktığın yeri unuttun oğlum? Improved ile DM videosu atıp utanmadan improved şikayeti açmışsın sefacım, seni zamanında adam edememişiz
kanalımdaki improved desert eagle isimli videodan bahsediyorsun sanırım. o videonun sizin gibi improvedla oynayan arkadaşlara dalga videosu olduğunu anlamayacak kadar çapsızsın, video viceta bile çekilmedi :D hatayın güneşi harbi kafana vurmuş, sen bana adamlık dersi veremen azizim. tartışmaya dönüştürme bu şikayeti. ban yedin, otur işte yerinde.