Konu: VCPD rolünde ./q  (Okunma sayısı 199 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.01.2024 13:20

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: John Pernazzi - @showyourespect

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Ryan Kyle - @ExoNNN

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 22.01.2024 - 23:03

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
- Kolluk kuvvetleri ile girdiğiniz rollerde aleyhinize gelişen durumlarda (silahlı çatışma, direnme gösterme, kaçma), sunucudan 15 dakika boyunca çıkış sağlayamazsınız.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba, arkadaşlar ile yaklaşık on beş dakikalık kovalamaca sonunda arkadaşları ile birlikte VCIA içerisine kaçıyorlar. VCIA içerisinden helikopter kaldırmaya çalışırken kaçan kişilere ateş açıyoruz. Bu arkadaş helikopterden atlayarak yayan kaçıyor bir süre sonra vurarak durduruyoruz. Vurulduktan sonra acilen hastaneye sevk ediyoruz ancak arkadaş bilerek ./q atıyor. O sırada alt+tab da discorda baktığım için kaçtığını fark edemiyorum ve sohbet kısmına "tabana kuvvet kaçar" diye bir emote atıyor. Vurulan kişi nasıl tabana kuvvet kaçar anlamış değilim. Neyse dışarıya çıkıyorum arkadaşı bulmaya çalışıyorum ara sokaklara filan gidiyorum.  Normalde VCPD rollerinde ./q atmanın izin süresi "15" dakika olarak belirlenmiştir. Ancak arkadaş kaçtığı gibi ./q basıyor ve kayıplara karışıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kişi NC atarak karakterini değiştirmiş ancak şikayet açmam bu kadar kısa sürebildi, yapacak bir şey yok. Kararı yetkililere bırakıyorum.

#1 - 24.01.2024 19:58
Şahitliğimi onaylıyorum

#2 - 24.01.2024 21:33
musaıt zamanda savunma gelır

#3 - 25.01.2024 10:58
@showyourespect 24 saat içerisinde savunmanızı iletmelisiniz.

#4 - 25.01.2024 12:01
Merhaba. Açıkçası böyle bir şikayet beklemiyordum. VCPD rolünde (Q) tam olarak nerede? @Resulz Kendi ekran görüntülerinde de gözüktüğü gibi oyuna tekrar giriyorum.
Spoiler: GösterGizle
İnterior bazlı sorunlar yüzünden hastaye giriş yaptığımızda drop yemeye başladım, devamında da tahmin edebileceğiniz gibi crash ile karşılaştım. Bir nevi relog gibi düşünebiliriz. Bir dakika bile geçmeden oyuna tekrar girdim. Girdiğimde de bir süre bekleyip emote verip kaçmaya başladım. Ben burada Q ya da türevini göremiyorum. Sürekli elim F8 de gezen bir oyuncu olmadığım için tam girdiğim sıranın ekran görüntüsünü bulamadım, birkaç dakika sonrasının ekran görüntüsünü de ekleyeceğim.
Görüldüğü gibi hastaneden burada kaçıyorum ve /oyundayım/. 500mb bir oyun için algı yaratmanın bir manası yok. Ortada Q ya da türevi bir şey yok. Her şeyimi /role/ dökerek ilerlemeye çalıştım.
İyi roller  :sampanya: :palmiye:

#5 - 25.01.2024 12:18
Merhaba. Açıkçası böyle bir şikayet beklemiyordum. VCPD rolünde (Q) tam olarak nerede? @Resulz Kendi ekran görüntülerinde de gözüktüğü gibi oyuna tekrar giriyorum.
İnterior bazlı sorunlar yüzünden hastaye giriş yaptığımızda drop yemeye başladım, devamında da tahmin edebileceğiniz gibi crash ile karşılaştım. Bir nevi relog gibi düşünebiliriz. Bir dakika bile geçmeden oyuna tekrar girdim. Girdiğimde de bir süre bekleyip emote verip kaçmaya başladım. Ben burada Q ya da türevini göremiyorum. Sürekli elim F8 de gezen bir oyuncu olmadığım için tam girdiğim sıranın ekran görüntüsünü bulamadım, birkaç dakika sonrasının ekran görüntüsünü de ekleyeceğim.
Görüldüğü gibi hastaneden burada kaçıyorum ve /oyundayım/. 500mb bir oyun için algı yaratmanın bir manası yok. Ortada Q ya da türevi bir şey yok. Her şeyimi /role/ dökerek ilerlemeye çalıştım.
İyi roller  :sampanya: :palmiye:
Benim attığım SS te gördüğün üzere chat log yukarıya kaydırılmış onu bir kere geç. Hastanede sen silah ile ağır yaralı bir şekilde getiriliyosun ve sana yardım ederek ilerliyorum. Hastanede crash yiyipte ondan sonra yaralı bir adam tabana kuvvet kaçamaz. Gelelim oyun saatlerine, senin attığın SSte saat 23.06 gözüküyor ve benim ./id john yazdığım saat 23.07 gözüküyor.

Oyuna bir dakikalığına girip 4. dakikada SS almışsın ve geri çıktın sanırsam. SS'inde gözüktüğü gibi tedavide olmamışsın buda rolü kabul etmediğinin göstergesidir. Yani burada boş boşuna SS atmana gerek yok. 23.07'den sonra oyunda olduğuna dair SS'in varsa gönderebilirsin.

#6 - 25.01.2024 15:23
Vurulup tutuklanan ve yaralı rolü kapsamında hastaneye götürülen karakterin 'tabana kuvvet kaçar' emote'u ile polislerden kaçması imkansız.

Powergaming kapsamında cezalandırılacak.