Selamlar, herhangi bir sarı saçla yüz base alınıp faceapp'ten uğraşıldıktan sonra benzer kafa ortaya çıkabilir inceleyen yetkili anlayacaktır. Skin satışını zaten kaldırdık arkadaş uzatmasın diye de birkaç şey söyledim konunun büyümemesi için zaten satılmadıda. Faceapp veya program üzerinden photoshop vs, basit birkaç işlem ile baseler arkadaşın daha önce satın aldığı yüze benziyor olay bu.
Arkadaşım, Faceapp denen uygulama ile sadece belirli görseller üzerinde belirli düzenlemeler yapabilirsiniz. Faceapp, size Photoshop vb. profesyonel uygulamalar gibi çeşitli imkanlar sunmuyor. Buna bağlı olarak senin bu textureun birebir aynısını yapma gibi bir şansın yok, böyle bir imkan yok, söz konusu dahi olamaz. Göz makyajına kadar aynı olamaz, burun, dudak ve benzeri txd içersinde yer alan herhangi bir detay, bunlar aynı olamaz, birebir aynısını tutturamazsınız yani. Bu kafada kullanılan saçın stock halinde renk bu şekilde değil, daha farklı tonlamalara sahip. Bu saçın rengini bu şekilde biz ayarladık.
Kafada kullanılan saçın ilk hali: (weld atılmamış hali, renk tonlamasına dikkat edebilirsiniz)

Siz nasıl oldu da bana ait olan kafada bulunan rengin aynısını tutturabildiniz? Kafada kullanılan saç rengini private olarak yaptırdığımız farklı bir saçtan çekmiştik. Bunu da Faceapp mi sağladı gerçekten? Hadi geçtim txdyi, direkt olarak birebir aynı dff, modelleme aynı arkadaşlar? Bunu basic bir kadın kafasından bu şekilde elde edemezsiniz. Skin piyasasının içinde olan sizlersiniz, gerçekten yazdıklarına kendin inandın mı?

Şansa bakın, kafanın arkasındaki buglar bile aynı? Bahsettiğim bu bug da bizim ayarlamış olduğumuz renkte ortaya çıktı yani saçın stock halinde böyle bir şey yok arkadaşlar. Buna rağmen hala daha kafayı kendinizin yaptığını iddia ediyorsanız(ki elbette öyle değil) dosyaları ilgili yetkiye ulaştırabilirsiniz. 3dsmax üzerinden bunu anlamak zor olmayacak.
Farklı bir savunma gelmeyecek, arkadaş haklı bulunursa skin satılmadığı ve benzeri işlem yapılmadığı sadece showroom a koydum ama yinede arkadaşa ilk satın aldığı fiyatı verebilirim sorun değil.
İyi roller.
Hepsini bir kenara bırakalım, her ne olursa olsun private bir modelin birebir aynısı yapıp(?) satılığa koymak, ne kadar etik bir davranış? Cacheden veya malum discordlar arayıcılığıyla dosyalara eriştiğiniz apaçık ortada baylar. Bir txdnin veya dffin birebir aynısını yapma durumu söz konusu olamaz, böyle bir yeteneğiniz var ise daha eşsiz modeller ile sermayenizi genişletebilirsiniz. Son olarak bu durumda mağdur olan bir arkadaşımızda söz konusu.
@DwalinX 'e de parasını iade ederseniz sevinirim. Dolandırıcılık falan... Sizleri tanımıyorum, burada herhangi bir kin vb. durum söz konusu değil. Haddimizi aştığımız kısımlar olduysa kusura bakmayın. İyi forumlar, iyi roller.