Konu: Khontkar ve Sansar Salvo buluşması hakkında.  (Okunma sayısı 189 defa)

#0 - 25.12.2023 15:46
Sansar Salvo'nun durumu belli, eski düşmanına yalvaracak bir duruma gelmiş olmak kötü bir his olmalı. Sansar Salvo için en iyisini diliyorum. Herif yıllardır bu piyasada ve yerini almış, pek çok rapper'ın saygı duyduğu bir isim. Khontkar'ın stüdyoya götürmesi ve birlikte Sansi ile video çekimi yapılması, Khontkar'ın nasıl bir goat olduğunu göstermiş. Ben her iki sanatçıyı da severek dinliyorum. Kadıköy Acil'den destek gelmesi, Şamil'in mavzulara ilk koşması da çok iyi olmuş. Kısacası bunları paylaşmak istedim ve müzikten anlayan insanların fikirlerini, yorumlarını merak ediyorum. Bu beni daha da mutlu eder. Manifesto'da zamanında Khontkkkarrr hayranıydı.  :garip: :o

Alrighttt  :D

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 26.12.2023 14:49
lana del rey ve volkan konak buluşması daha imkansızdı
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 03.01.2024 04:58
 :) :) :)

zamanında hepsi linçledi ama içten içe hayranlardı. Sansar vaktinde Khont'a sırf ist trip tayfasından duyduğu şeylerle bilip bilmeden salladı, saldırdı durdu, hatta Kadıköy'de 20 kişi üstüne çullanıp bıçakladılar. Ama şimdiki kafası kırık döneminde dediği tek şey "kanka bi tek bana sen yardım edebilirsin." O şehinşahlar kadıköy aciller bi anda ne olduysa adamın elinden tutan kalmadı, enteresan işler.

Khont normalde iplemez diyordum ama muhtemelen sansar'ın çok düşmüş durumda olduğunu görünce yine bir yardım etmek istemiş, adamlık yaptı demeyeceğim zaten adam, bunu yapmasa da adamdı.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 09.01.2024 03:49
Kadıköy'lüyüm doğma büyüme, hasanpaşa da yaşam sürdürüyorum. KA dediğiniz/dediğimiz elemanlar çıkarcı, sözleşmeli kardeşler, sahte abilerle dolu. RAP muhabbeti patlamasa emin olun Selo falan bunlar sözde Kadıköy'ün ne abisi, paşası ya aslında hiç bir şeyiyler sert ve gerçek sklenmiyorlar. Selo, gittiği her mekandan ya kovuluyor ya da yollandırılıyor, punkçı - metalci kardeşlerim var diyor lakin hepsi sokakta kalıyor. Sansar'ın bir anda düşmesi ve destek gelmemesi, bıçakladıkları adamın kapısına gitmesi Khontkar'ı ne kadar dinlemesem de kapısını açması harbi delikanlı işi. Haklarında hayırlısı olsun, umarım
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 24.01.2024 06:19
Bende chain yok rahat
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 19.03.2025 20:22
K&A

Alıntı
60 gün ve üzeri süreçte aktiflik göstermeyen Genel Sohbet (alt forumlar olan Oyun, Dizi&Film ve müzik ve güncelliğini koruyabilecek konular [Deprem vb.] için geçerli değildir.) konuları, arşive alınarak kilitlenir. Forum üyeleri istedikleri taktirde kendi konularını kilitleyerek arşivletebilir.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok