Konu: Ruffiano_Filettino Mixing  (Okunma sayısı 173 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.01.2024 14:08

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ruffiano_Filettino @Mothership

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Mixing

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Akşam bir rol oldu, bize şikayet açılmış. Neden açıldı bilmiyoruz. Atılan kanıtlarda kişinin Mixing yaptıklarını gördüm. Alacakları en ağır cezayı almasını temenni ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/4z8czb

Ek açıklamalar(varsa):  İhlali yapanlar kendi birlik üyelerim adalet varsa herkese var gereği yapılır. Adalet mülkün temelidir. Yaptıkları çok ayıp "kendi birliği"nde böyle birileri olması çok sakıncalı. Alabileceği en ağır cezayı almasını talep ediyorum.   :D

#1 - 24.01.2024 14:13

Açtığın şikayet tam olarak ne anlamadım ama ooc kininle hareket etmeye devam etmemeni şiddetle tavsiye ederim. Lucia karakterinin attığı pm ss dcde var diyor tam olarak neyin mixi bu bana açıklar mısın ona göre savunma yapayım? Tam olarak hangi kısmın mixi?

#2 - 24.01.2024 14:15

Açtığın şikayet tam olarak ne anlamadım ama ooc kininle hareket etmeye devam etmemeni şiddetle tavsiye ederim. Lucia karakterinin attığı pm ss dcde var diyor tam olarak neyin mixi bu bana açıklar mısın ona göre savunma yapayım? Tam olarak hangi kısmın mixi?
Dosti görmüyor musun ya :D. Sana ooc bilgi vermiş sende rolünü ona göre yapmışsın, sana oocden ck iznini(kimse izin vermedi) verdiğin söylediği için millete dm atmışsın. Ayıp sana kendi birliğini yönetirken mixing de yapma ooc kini de bırak cidden kötü bişi :-[

#3 - 24.01.2024 14:43

Dosti görmüyor musun ya :D. Sana ooc bilgi vermiş sende rolünü ona göre yapmışsın, sana oocden ck iznini(kimse izin vermedi) verdiğin söylediği için millete dm atmışsın. Ayıp sana kendi birliğini yönetirken mixing de yapma ooc kini de bırak cidden kötü bişi :-[
Anlıyorum.
Admin savunma isterse yaparız.

#4 - 24.01.2024 18:15
Ek olarak sıkmaya PM gelmeden önce başlamışım. Ssler vahiy yoluyla bildirilmediğine göre "SÖZDE" mix iddianız boşa düşüyor.

#5 - 24.01.2024 19:23
Ek olarak sıkmaya PM gelmeden önce başlamışım. Ssler vahiy yoluyla bildirilmediğine göre "SÖZDE" mix iddianız boşa düşüyor.
Yok kanka.

#6 - 25.01.2024 11:08
@Mothership 24 saat içerisinde savunmanızı iletmelisiniz.

#7 - 25.01.2024 13:18
@Mothership 24 saat içerisinde savunmanızı iletmelisiniz.

Videoda da gözüktüğü üzere ben sıkmaya 23:11:41 de başlıyorum. PM bana 23:11:47 de geliyor. Demek ki sıkma kararını zaten ben rolsel olarak vermişim aldığım pmle herhangi bir alakası yok. 

Savunmam bu kadar zaten videoda da net şekilde gözüküyor. İyi forumlar, iyi görevler dilerim.

Üstteki sste de görüleceği üzere kişilere sıkmak ooc alınmış bir karar değil Cheslav karakteri ile 2 yönetici olarak ortak bir karar alıyoruz ve bunu uyguluyorum.
« Son Düzenleme: 25.01.2024 13:21 Mothership »

#8 - 25.01.2024 15:30
Savunma yeterli görüldü.