Konu: Yaralı Kural İhlali.  (Okunma sayısı 104 defa)

#0 - 17.01.2024 14:53

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  Maske_3328, Maske_35820 Maske_24962, Maske_3528, @the eyes never to lie. @Juvas king of the street   @CIOTHERINGLEADER

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:  N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Sistemsel olarak baygın duruma düşen/düşürülen karakterler için yaralı rolü yapılması gerekmektedir. Yaralı durumuna düşme sebeplerine bağlı olarak oyuncular kanama vb. rollerini gerçekleştirmelidir.

Yaralanma durumlarına göre kanama, pansuman vb. rollerin azami süreleri aşağıdaki gibidir. Bu süreler; karakteri tekrar herhangi bir çatışmaya girebilecek düzeye getirmez, yalnızca yaraların sarılması gibi gerçeğe yakın rollerin yapılma süreleridir. Tekrar bir çatışmaya girmek için 8 saat beklemelisiniz. (Polisler için bu süre 4 saattir)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Savaş durumunda, beni düşürdüler amenna ama kalıp 3 defa daha düşürdüler. Bu kural ihlalidir.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:  

Ek açıklamalar(varsa): Cezalandırılsınlar.

« Son Düzenleme: 17.01.2024 14:59 Hidra »

#1 - 17.01.2024 15:00
Selamlar, arkadaşlar vurulup kaçırıldıktan sonra hooda getiriliyor, bende rol ile sopa kullanarak arkadaşları dövüyorum. Ardından arkadaşları rehin rolünü bitirdikten sonra gönderiyoruz ve rklı halde motor sürüp hoodumuzun içinde geziyorlar, bizde tekrardan vurmak zorunda kalıyoruz. Orada diğerlerine mesaj gönderip göndermediğiniz ya da  bizim ne yaptığımızı anlatıyor olabilirsiniz arkadaşlar, eğer rklı olduğunuz söyleyip, hood bölgesinde gezerseniz bizde vurmak zorunda kalırız.

#2 - 17.01.2024 15:01
Tamam orada bir sorun haklısınız fakat, zaten yaralı bir şekilde gelip siz tarafınızdan dövülüyoruz ayrıca bir kere daha sizin orada vuruluyoruz. Bu ihlal değil mi?

#3 - 17.01.2024 15:04
Dostum dediğim gibi sen vurulduktan sonra rehin rolünü yaptıktan sonra düşman hoodunda gezmen ne kadar mantıklı? Oradan uzaklaşman lazım ki, tekrar vurulmayasın.
Burada Rk kural ihlalini sen yapıyorsun, vurulduğun halde motor ile geziyorsun. 

#4 - 17.01.2024 15:05
Orasını kabul ettim, baştan anlatıyorum. Bir kere sizin oraya geldik yaralı bir şekilde sonra beş dakika geçmedi sizin hood'da sen dövmeden önce beni düşürdüler sıktılar sonra tekrardan sen dövdün. Bu ihlal işte. Diğerinde ben haksızım arkadaşımı takip ediyordum.

#5 - 17.01.2024 15:08
Rehin rollerinde, sistemsel düşmeler olabilir dostum, sadece sopa ile vurdum, bir kere rkya düştünüz ardından gönderildiniz.

#6 - 17.01.2024 15:09
Yukarıda ki ss'lerde 2 defa düştüm.  :(

#7 - 17.01.2024 15:11
Yukarıda ki ss'lerde 2 defa düştüm.  :(

Zaten bende öyle demek istemiştim kardeşim, vuruldun, rehin rolünde sopası ile adamları döver diyip bir kez de ben düşürdüm, burada rolümü yaptım, senin zevkini kaçıracak bir şey olmadı. Sistemsel sopa ile vurdum.

#8 - 21.01.2024 04:38
Savunma yeterli görüldü.