Konu: Azad Danlako  (Okunma sayısı 221 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.01.2024 18:07

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Azad Danlako  @mete el pasa

Olaya dahil olan şahit karakter adı: David_Mohan  Michael Barrett

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 13.01.2024 - 14.01.2024

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi aktif bulunduğumuz rol ortamlarına sürekli olarak uğrayıp rolü baltalama, savaş çıkarma çabası içerisinde davranarak yaptığı hareketlerle rolümüzü baltalayıp tamamen DM döndürmeye, savaş çıkarmaya odaklı hareketler sergiliyor, ek olarak bunları yaparkende trolling kapsamı içerisinde hareketlerdede bulunuyor. Hoodumuzdan 30 defa geçip aynı emoteları atıp bizi kışkırtmaya yönelik hareketlerde bulunuyor, bu yaptığı hareketlerden ötürü kendi IQ yapısına ve aklına göre savaş çıkarmayı planlıyor sanırım, kendisine ateş ettirtmenin, sıktırmanın peşinde. Ekran görüntülerinde bütün kanıtlar mevcut, değerlendirilip rollerimizi daha fazla baltalamasına izin verilmeden cezalandırılırsa seviniriz.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Aşağıdaki ekran görüntüsünde bile olduğu gibi, WSR etkinliğini düzenliyoruduk. O sırada kişiye izleyici kısmından atlayıp ringe yakın durduğu için normal bir şekilde uyarılıp yukarıya çıkması söylenmiş, buna rağmen bile agresif davranıp agresif şekilde cevap vermeyi sürdürmüş.

14.01.2024

Hoodumuzda AFK durumdayken bile kişi aynı şekilde hareketlerini sürdürüp rol zevki bozmanın, troll hareketler yapmanın peşinde.

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 14.01.2024 18:45
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 15.01.2024 03:32
@mete el pasa 24 saat içerisinde savunmanızı iletmelisiniz.

#3 - 15.01.2024 15:49
Selamlar, olay öncesinde aşağı düşüyorum ve siz bana yukarı çık diyorsunuz. Hakkım olarak güvenliğe laf ediyorum, çünkü kötü bir dil ile karşıladınız. Non-rp yada kışkırtıcı bir durum yok, yere tükürme olayına gelirsek, ortam çok "varoş" ortam olduğu için yere tükürmem gayet normal. Ve bunu /ame kullanarak veriyorum, ooc kin ile açıldığını düşünüyorum. Zaten olaydan sonra siz bana küfür ediyorsunuz, ss'ini atıyorum. Non-rp yada kışkırtıcı bir durum yok, ayrıca mahalleden geçerken yere tükürüyorum çünkü dün agresif rol yaptınız. Ve size rol paslamak istedim, olay sadece bu zaten bana direkt olarak silah çektiniz. Emote sanırım o mesafeden düşmedi, zaten sende sadece bir tükürükten direkt olarak küfür ediyorsun, karakterimden bu durumdan dolayı kaçıyor. Rolü devam ettirmiyorum. Sadece küfüre karşılık vererek oradan uzaklaşıyorum, şikayetin "ooc kin" ile açıldığını düşünüyorum. İyi eğlenceler.xxxx
Spoiler: GösterGizle

#4 - 15.01.2024 16:04
Selamlar, olay öncesinde aşağı düşüyorum ve siz bana yukarı çık diyorsunuz. Hakkım olarak güvenliğe laf ediyorum, çünkü kötü bir dil ile karşıladınız. Non-rp yada kışkırtıcı bir durum yok, yere tükürme olayına gelirsek, ortam çok "varoş" ortam olduğu için yere tükürmem gayet normal. Ve bunu /ame kullanarak veriyorum, ooc kin ile açıldığını düşünüyorum. Zaten olaydan sonra siz bana küfür ediyorsunuz, ss'ini atıyorum. Non-rp yada kışkırtıcı bir durum yok, ayrıca mahalleden geçerken yere tükürüyorum çünkü dün agresif rol yaptınız. Ve size rol paslamak istedim, olay sadece bu zaten bana direkt olarak silah çektiniz. Emote sanırım o mesafeden düşmedi, zaten sende sadece bir tükürükten direkt olarak küfür ediyorsun, karakterimden bu durumdan dolayı kaçıyor. Rolü devam ettirmiyorum. Sadece küfüre karşılık vererek oradan uzaklaşıyorum, şikayetin "ooc kin" ile açıldığını düşünüyorum. İyi eğlenceler.xxxx

Kimsenin sana agresif falan yaptığı yok, lama gibi her bizi gördüğünde tükürürsen art niyet ararız. Bu kadar basit, ayrıca *varoş* dediğin mekan sunucunun en ünlü dövüş mekanı VFC. Böyle bir kalabalık etkinlikte tekrar yere tükürmen ve sonrasında kışkırtarak laf söylediğinde, tabii kovulursun. Seni düzgünce yukarı çık diye düzgün bir dille uyarıyorum fakat sen direkt agresif yapıyorsun. Aradan bir gün sonra sokağa gelip gözümüzün önünde yere tükürüyorsun ve bunu 3 kere yapıyorsun. Yere tükürdükten sonra sokakta seni küfür ederek kovalaması kadar normal bir şey yok. Arkadaş savunmasını yaptı, sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 15.01.2024 16:15 the eyes never to lie »

#5 - 15.01.2024 16:59

Kimsenin sana agresif falan yaptığı yok, lama gibi her bizi gördüğünde tükürürsen art niyet ararız. Bu kadar basit, ayrıca *varoş* dediğin mekan sunucunun en ünlü dövüş mekanı VFC. Böyle bir kalabalık etkinlikte tekrar yere tükürmen ve sonrasında kışkırtarak laf söylediğinde, tabii kovulursun. Seni düzgünce yukarı çık diye düzgün bir dille uyarıyorum fakat sen direkt agresif yapıyorsun. Aradan bir gün sonra sokağa gelip gözümüzün önünde yere tükürüyorsun ve bunu 3 kere yapıyorsun. Yere tükürdükten sonra sokakta seni küfür ederek kovalaması kadar normal bir şey yok. Arkadaş savunmasını yaptı, sonuçlanabilir.
hartişim yanlışlıkla aşağı düşüyorum orada çıkış arıyorum sen emir kipi ile konuşuyorsun madem bu kadar büyük klubün var saygılı davranacaksın sonra "Azad'a bakar" emote'u atıp amına koyduğumun adamları rahat durmuyor dersen ben de karşılık verebilirim.

#6 - 17.01.2024 19:09
@Boreki açıklanabilir

#7 - 17.01.2024 19:18
Cezalandırılacak.

K&A