Konu: [11.01.2024] Caleb Magian, Austin MacGovern - DM  (Okunma sayısı 207 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 11.01.2024 23:52
artı olarak sizin r17'iniz sokağa gelip durduk yere küfür ediyor ve bunu gören r19 karakter olan Dashaud Lane, Dazhawn West karakterine mesaj atıyor ve sokağa geliyorum. küfür ettiği için adamınız dayak yiyor, o r17 eleman ben araçtayken bana car jack attığı için ben aracın üzerine çıkıyorum ve tekmeliyorum. ihlale ihlalle karşılık vermek olmaz ama o elemanın yaptığı da doğru değil, bir daha tekrarlanmaz car jack

Merhabalar, şikayete dahil olmasam da savunma yazmak istedim. Orada şahsınıza ait bir küfür yok, oyunda düz yolda giderken crash yedim. Altımdaki araba boşa düşünce aranızdan birisi arabayı çaldı. CJ durumu yok, arabanın motorunu kapatıp aşağıya indiniz. Çalıştırıp kaçtım, kaçarken Car Surfing yaptınız, SS'lerde görünüyor. Sonuç olarak, kişisel bir küfür yok. Alınacağınız bir durum yok. İyi forumlar.
Emin misin? Ekran görüntüsünde gözüküyor.
Spoiler: GösterGizle
« Son Düzenleme: 11.01.2024 23:54 Glitchrain »

#11 - 11.01.2024 23:58
tamam kanka admin kararını bekleyelim, hadi iyi forumlar. görüşürüz.  il-legal yasağına gayet uyuyoruz biz, sizin eleman öyle sokağın ortasında çetenin bir mahallesinde küfür ediyor, arkadaşınız zaten Fear RP ihlali yapıyor yani. neyse ileti kirliliğine gerek yok. sonuçlanmasını bekleyelim.

#12 - 12.01.2024 17:30
Birliğimde bulunan R17 karakter, Rhys Rooney adlı karakteri düşürdüğünüz SS'lerde net olarak gözüküyor.
Böyle bir cevap verildi, gayet normal gibi. Ayrıca, arabanın üstünde giderken yumrukladığınız net olarak görülüyor. Car Surfing yapmış oluyorsunuz. SONUÇLANABİLİR, iyi forumlar.

Gerekli kanıtlarım şöyle;

Son olarak; alıntıladığım sslerde gözüküyor, il-legal rol yasağınız varken illegal bir role girişip başka bir birliğin üst rütbeli oyuncusuna karşı bunları yapıyorsunuz. Yaptığınız zaten bir ihlal olmuyor mu? Sonuçlanabilir.

#13 - 12.01.2024 17:57
Kendi isteğimle şikâyeti geri çekiyorum. Savunmalarınız için teşekkürler.

#14 - 12.01.2024 18:47
Pekala, iyi roller, başarılar.  O:-)

#15 - 12.01.2024 18:49
Pekala, iyi roller, başarılar.  O:-)
komik

#16 - 19.01.2024 11:09
Şikayet geri çekilmiş, arşiv.