Konu: [11/01/24] Mila Rayne Klara Berthelsen  (Okunma sayısı 99 defa)

#0 - 11.01.2024 03:13

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Mila Rayne Klara Berthelsen

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Sophia Emma

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 11/04/2024 02:00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Trolling + Türkçe Terim

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Mekaniğe girerken gateden geçmemi bekliyordu. Komutu spamlayarak gate ile beni kaldırmaya çalıştı. Daha sonra oturup sohbet ederken yerinde duramayıp orada burada koşturup duruyordu. Towtruck'ı alarak geri geri beni ittirdi. Sonra ise Klara ortaya çıkıp arabaya binerek benim motoruma doğru sürüp liftten attı. Rolü bozmadan ilerleyeyim derken orada sinirli çıkıştım ve Mila "la" diyerek Türkçe terim kullandı. Klara ise hiçbir şey olmamış gibi basıp gitti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): İlerleyen zamanlarda palazlanarak rol öğrenebilirler umarım.

#1 - 12.01.2024 17:32
Ben tamirciye girdiğimde senin motorun bende gözükmüyordu bile dostum. Kenarda duruyordu. Ne trollünden bahsediyorsun.

#2 - 14.01.2024 00:23
Ben tamirciye girdiğimde senin motorun bende gözükmüyordu bile dostum. Kenarda duruyordu. Ne trollünden bahsediyorsun.

Rol esnasında neden böyle inkar eden bir eylemde bulunmadın? İn arabadan dediğimde koşarak uzaklaştın.

#3 - 15.01.2024 01:42
Merhaba, şikayet incelendi.

Mila Rayne karakteri Trolling kapsamında cezalandırılacak. /gate gibi komutları oyuncuları trollemek için kullanmamalısınız. Bunun yanısıra araç ile insanları itelemeniz, ne diyon la tarzında roller yapmaya devam ederseniz yeterli oyuncu profilini karşılayamadığınızdan ötürü yasaklama alabilirsiniz.

Klara Berthelson, benzeri durumlarda daha dikkatli olun.

K/A