Konu: Maja Ebert  (Okunma sayısı 164 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.01.2024 19:10

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maja Ebert @Merter

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 08.01.2024 - 18.34

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.2. Araç Sürüş Kuralları:
- Araç tamirini oyun mantığıyla düşünerek hasarlı araç sürmek, arabayı çarpmaktan veya kazadan korkmadan araç sürmek

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Video.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 08.01.2024 19:29
CR'lik bir durum olduğunu sanmıyorum, kişiyi görmedim(benden kaynaklı mod silinmesi) model silinmesi olmuş, ücreti neyse karşılayabilirim.

#2 - 08.01.2024 19:38
CR'lik bir durum olduğunu sanmıyorum, kişiyi görmedim(benden kaynaklı mod silinmesi) model silinmesi olmuş, ücreti neyse karşılayabilirim.
Mod silinmesi? Mod silinmesi olduysa nasıl oluyor da aracın taksiye çarptıktan sonra yön değiştiriyor? Oyun oynuyoruz dost, ben şikayet açınca gel IC yollardan bana 300 dolar at diye açmıyorum sana şikayeti. Savunmanı bitirdiysen teşekkür ederim yanıtın için.

#3 - 08.01.2024 20:07
Aracım yön değiştirmiyor, sizi göremiyorum yalan söyleyecek halim yok, görsem durur rolümü yaparım rolden kaçacak bir tip değilim. Yine de adminlere bırakıyorum kararı ceza yemem hiç sorun değil, herkes kendi çapında haklı bence.

#4 - 09.01.2024 04:57
Bu savunmayı düzgün şekilde @Merter benim yapmamı istedi. Dostum videonda da belli. Zaten karşından gelen elegy yanlarak geliyor gibi gözüküyor, araba sağ sol yapıyor, ve zaten hızlı şekilde geldiği için hızını kesememiş olduğuda belli, dostum bak unutma. Bir oyun oynuyoruz, gerçek hayattaki herşeyi tamami ile oyuna lanse edemiyoruz her zaman. Mesela şunun gibi bir şey düşün, sen videoda sağa dönerken birazcık kaldırıma çıkıyorsun. Gerçek hayatta arabanın sadece yandaki iki tekeri ile kaldırıma çıksan altı vs. sürter. Her neyse, @Merter sana "Yanlışıkla çarptıktan sonra" onunda kontrolü bozuluyor ve bu video da belli. Kararlarına saygı duyarım fakat bu şikayet gerçekten gereksiz olmuş gibi. Bu ihlale elimizden geldiğince yapmamaya özen gösteriyoruz hepimiz. Fakat arabamızı sürerken bir direğe çarpıyoruz diyede onun rolünü yapmıyoruz dostum. Ne demek istediğimi anladığını düşünüyorum. Teşekkürler, keyifli roller Vice Roleplay. :)

#5 - 09.01.2024 10:49
OOC nedenlerden dolayı savunmayı yapacak fırsatım olmuyor ve sağ elim şuanda alçıda olduğu için pek bunun ile ilgilenemiyorum, bu şikayete benim adıma savunma yapmasını @Ecstasyh? den ben istedim. Teşekkürler.

#6 - 09.01.2024 12:56
Bu savunmayı düzgün şekilde @Merter benim yapmamı istedi. Dostum videonda da belli. Zaten karşından gelen elegy yanlarak geliyor gibi gözüküyor, araba sağ sol yapıyor, ve zaten hızlı şekilde geldiği için hızını kesememiş olduğuda belli, dostum bak unutma. Bir oyun oynuyoruz, gerçek hayattaki herşeyi tamami ile oyuna lanse edemiyoruz her zaman. Mesela şunun gibi bir şey düşün, sen videoda sağa dönerken birazcık kaldırıma çıkıyorsun. Gerçek hayatta arabanın sadece yandaki iki tekeri ile kaldırıma çıksan altı vs. sürter. Her neyse, @Merter sana "Yanlışıkla çarptıktan sonra" onunda kontrolü bozuluyor ve bu video da belli. Kararlarına saygı duyarım fakat bu şikayet gerçekten gereksiz olmuş gibi. Bu ihlale elimizden geldiğince yapmamaya özen gösteriyoruz hepimiz. Fakat arabamızı sürerken bir direğe çarpıyoruz diyede onun rolünü yapmıyoruz dostum. Ne demek istediğimi anladığını düşünüyorum. Teşekkürler, keyifli roller Vice Roleplay. :)
Öncelikle Merter isimli arkadaş zaten savunmasını yapmıştı ve devamını getirmesine gerek yoktu, tabiki istediği kadar savunma yapabilir fakat kendisi yapabilir "OOC nedenlerden dolayı savunmayı yapacak fırsatım olmuyor " Yazabiliyorsa demek ki foruma kadar girecek vakti var ve şunu da demeliyim ki arkadaş zaten savunmasını yapmıştı ve bu basit bir şikayet savunmayı uzatacak bir şey yok. Yine de sana cevap vereceğim, savunmana karşılık olarak şunları söyleyeceğim. Öncelikle Merter isimli arkadaş mod silinmesi oldu seni görmedim demişti bir önceki savunmasında,
sen ise diyorsun ki sana çarptıktan sonra yönünü değiştiriyor. Video kaydında her şey ortada zaten burada yalan söyleyerek savunma yapmaya gerek yok. İkinci olarak Merter'in bana çarpmasında hiçbir sorun yok roleplay sunucusunda böyle şeyler olur, çarptıktan sonra sürekli roleplay kuralına uyum sağlayarak benle rolünü gerçekleştirirdi ve olay çözülürdü, hiç şikayet açılmazdı. Şunu da söylemeliyim ki direğe çarptın diye rol yapmak zorunda değilsin fakat ben bir oyuncuyum, Merter isimli arkadaş oyuncu. Yani düz mantık anlayabileceğiniz biçimden ben bir direk değilim çarptıktan sonra her ne olursa olsun rolünü sürdürmek zorunda. Tabi medium roleplay kavramına alışan roleplay oyuncuları bu kavramı farklı değerlendiriyor. Bir sonrakilerinde savunma yapılacaksa Merter isimli arkadaşın savunma yapmasını ve Ecstasyh isimli arkadaşın etiketlenmediği konuya yorum atmasını kendi ağzından değerlendirmesini istemiyorum. Eğer ki gerçekten sıkıntılı bir durum ise Merter isimli arkadaş dün zaten savunmasını yaptı, başka ağızlardan ekleme yapmayın Merter isimli arkadaşın eklemek istediği bir şey varsa onları ekleyin.

#7 - 09.01.2024 13:54
Dostum, zaten @Merter ne yazdıysa ben o na discord üzerinden yazdım ve o kopyala yapıştır yaptı. Diyosunki @Merter mod silinmesi oldu dedi, ben zaten bunu tam tersi birşey söylemedim, senin videonda gözüktüğü üzerede sağ sol yapıyor zaten, yani sağ sol yapmasıda sana çarptıktan sonra olmuyor, ilk başta karşıdan gelirken oluyor. Her neyse ben bir şey söylemiyorum dostum, gerçekten boş şikayet diyorum. Yönetim kararı verebilir bu konu hakkında.

#8 - 11.01.2024 03:54
Merhaba, kullanılan modu silin. Bu seferlik uyarıyoruz, bir sonraki sefere ceza alırsınız.

K&A