Konu: Brian_Combs  (Okunma sayısı 115 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.01.2024 22:08

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Brian_Combs @tetik26140

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: sslerde mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: arkadaşlar ile rol yapmaya gittim, beni agresif karşıladılar. arkamı dönüp giderken silah çekip vuruldular

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): en ağır cezayı almasını istiyorum, insiyatif yok.

#1 - 07.01.2024 00:49
İllegal bir birlik bölgesine gelerek birlik kızına yanlıyorsun, sonrasında IC olarak kız arkadaşım olan karaktere karşı tutumun yüzünden sana agresif yapıyorum, üstelik kendi birlik bölgemdeyken ve bölgede 4 aktif oyuncu mevcut? Bu tarz sergilenen bir rolde almak istediğin rol ne inan anlamadım. Her neyse, buraya kadar da okey dersek.. Sonrasında "Aynen kanka." /me kahkaha atar vererek yürümeye başlıyorsun, sergilediğin rolde hangi illegal birlik bölgesinde illegal bir çeteden bu rolü almazsın?

Sence sergilediğin rolde mantık nerede dostum? OOC olarak bu denli kindar yazılara gerek yok, burada oyun oynayıp keyif almaya bakıyoruz. Yanı sıra ben seni vurduktan sonra kucaklanıyorsun diğer karakterler tarafından. /me tekme atar komutu ile koşmaya başlıyorsun, tamam :).

Herhangi bir şikayet açılacağını düşünmediğimden dolayı ss bile almadım, İlgili chatlog ektedir, kalan kararı yetkililere bırakıyorum. Şimdiden kolay gelsin.
https://hizliresim.com/9xp57tt
Kanıt niteliği taşımıyor.

#2 - 07.01.2024 11:56
İllegal bir birlik bölgesine gelerek birlik kızına yanlıyorsun, sonrasında IC olarak kız arkadaşım olan karaktere karşı tutumun yüzünden sana agresif yapıyorum, üstelik kendi birlik bölgemdeyken ve bölgede 4 aktif oyuncu mevcut? Bu tarz sergilenen bir rolde almak istediğin rol ne inan anlamadım. Her neyse, buraya kadar da okey dersek.. Sonrasında "Aynen kanka." /me kahkaha atar vererek yürümeye başlıyorsun, sergilediğin rolde hangi illegal birlik bölgesinde illegal bir çeteden bu rolü almazsın?

Sence sergilediğin rolde mantık nerede dostum? OOC olarak bu denli kindar yazılara gerek yok, burada oyun oynayıp keyif almaya bakıyoruz. Yanı sıra ben seni vurduktan sonra kucaklanıyorsun diğer karakterler tarafından. /me tekme atar komutu ile koşmaya başlıyorsun, tamam :).

Herhangi bir şikayet açılacağını düşünmediğimden dolayı ss bile almadım, İlgili chatlog ektedir, kalan kararı yetkililere bırakıyorum. Şimdiden kolay gelsin.
https://hizliresim.com/9xp57tt

Dostum, nerede olursan ol birisi senin kadınına güzelim dediği için sıkamazsın, aşırı agresif rol yapıyorsunuz. Sokak ağzı buna alışman gerekiyor. Zenci rolü agresif rol değildir. Bana sıkarak rol zevkimi bozdun dostum, neresinden keyif aldın bu rolün?

#3 - 07.01.2024 12:41
chatlog.txt dosyasını kanıt olarak kabul etmiyoruz maalesef, direkt olarak silahınıza sarılmanız da kabul ettiğimiz bir durum değil. Brian Combs karakteri Deathmatching kapsamında cezalandırılacak.