Konu: Kieron_Morningstar - GBİ + Retarted RP  (Okunma sayısı 110 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 07.01.2024 00:36

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kieron_Morningstar @Eswiper

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 07/01/2024  00.00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
GBİ + Retarted RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba, birliğim ile Ocean Bar'da rollemeye gittik. Sayıca görülebildiği ve anlaşılabildiği gibi zaten fazlayız, burayı geçiyorum. Kişiler random hareketler yapmaya başlayınca onlara bakıp sırıtma emotesi verdim. Ondan sonra olaylar gelişti, SS'lerde görülebildiği gibi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 07.01.2024 01:12
Durduk yere sırıtıyorsun, sırıtınca nedenini sordum. Kışkırtıcı içeriklerde bulundun. "Gel bira ısmarlayayım zenci" diyorsun. Tepki görünce şikayet açıyorsun sizde orada laf attınız. Sadece karşılıklı bir laf atışması döndü ve bitti. Olaya şahit birisini daha etiketliyorum. @vlone

#2 - 07.01.2024 01:15
Merhaba, Kieron'un yanındaydım. Lütfen ssleri kendinize göre olan kısımları almayınız. Orada karşılıklı bir atışmalar oldu. Attığın sslere bakarsan zaten önce senin bir şeyleri başlattığını görebiliyoruz. Ardından Kieron'a zenci gibi kelimeler kullanmışsın. İllegal yasağınız olduğu halde böyle rollere girmeniz yasak. Karşılıklı atışmalar olmuş, Retarded RP olacak bir şey gözükmüyor.

GBİ yazmışsın. En son siz gitmeden önce 6 kişi oldunuz Kieron'u çevrelediniz. Emote atıp bizi incelediniz. GBİ yapan bence sizsiniz. İyi günler iyi forumlar dilerim. Yetkilileri yormayalım lütfen. :vice:

#3 - 07.01.2024 02:29
Durduk yere sırıtmıyorum, orda farklı bir rol yapan arkadaşa bulaşıyorsunuz bende bunu komik bulduğum için gülüyorum.
Onlarında ssni hemen bırakayım;

İlk bulaştığınız adam size karşılık vermeyince ben sırıttım diye bana karşı gelmeye başladınız.
ortalıkta sadece boş boş dolaşıp insanlara rahatsızlık vermenizden dm aradığınızı düşündüğüm için daha fazla karşılık vermeyip mekandan çıkmadan önce.
Ortamı germeyip sizi role davet ediyorum ama siz genede agresif tutumunuzu bırakmıyorsunuz, önceki sslerde rol mevcut.

Ekstra olarak zenci/esmer ve hispanik bir karakterim, zenci burada ırkçılık için değil sokak ağızı ile konuşulmuş.

#4 - 07.01.2024 02:47
Merhaba, Kieron'un yanındaydım. Lütfen ssleri kendinize göre olan kısımları almayınız. Orada karşılıklı bir atışmalar oldu. Attığın sslere bakarsan zaten önce senin bir şeyleri başlattığını görebiliyoruz. Ardından Kieron'a zenci gibi kelimeler kullanmışsın. İllegal yasağınız olduğu halde böyle rollere girmeniz yasak. Karşılıklı atışmalar olmuş, Retarded RP olacak bir şey gözükmüyor.

GBİ yazmışsın. En son siz gitmeden önce 6 kişi oldunuz Kieron'u çevrelediniz. Emote atıp bizi incelediniz. GBİ yapan bence sizsiniz. İyi günler iyi forumlar dilerim. Yetkilileri yormayalım lütfen. :vice:
Sanırım yanlışınız var, orda mekandan çıkmaya çalışıyorum ve çevremde sen Kieron, Shoda_Shoichi var, önceki sslerde görüldüğü gibi üçe üçüz
Herhangi bir karşılıklı atışma olmuyor, ben sadece gülüp sessiz kaldım.

#5 - 07.01.2024 12:46
Güvenli bölgede sözlü atışma rollerine girmemeniz gerekiyor, iki tarafı da uyarıyorum. Tekrarı dahilinde ceza alabilirsiniz.