Konu: // Evelyn_Keith // DM-NonRP // 13.01.2024 //  (Okunma sayısı 142 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.01.2024 04:34

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Olivia // Evelyn_Keith

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 13.01.2024 / 04.00 civarları

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM / Non-RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişiyi tanımıyorum. Rol geçmişim vs. yok. Durduk yere gelip vurup gitti. Anlayamadım.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

#1 - 13.01.2024 04:42
@Olivia 24 saat içerisinde savunmanızı iletmelisiniz.

#2 - 13.01.2024 04:53
Merhaba, durum için üzgünüm. Gece 03:56 olduğundan bölgede Idlewood ekibinden çoğu oyuncuyla sivil bir şekilde rol yapıyorduk. Rol sonuna doğru yakınlaştığımızda şehire giderken birbirimize şakasına yumruk atarak gülüyorduk. Bölgede sizin olduğunuzdan habersiz, Idlewood birliğinden birisi sanarak saniyelik olarak bu hareketi yaptım. DM ya da Noob DM atmak gibi bir amacım yoktu, sicil kaydıma bakarsanız böyle bir profil olmadığımı da kendiniz görebilirsiniz. Louvell Barnett karakterinin yanındaki karakterlerden sanıp bu şekilde bir harekette bulundum. Siz PM üzerinden bana ? yazdığınızda da sizin o karakterlerden biri olmadığınızı anladığımda sizden /pm kanalını kullanarak özür dilediğimi de belirttim, özürümden sonra şikayet açmak yerine konuşsaydınız karşılıklı çözülebilecek bir durumdu sanırım. Savunmam bu kadar, iyi geceler.

#3 - 13.01.2024 04:54
şikayete şahitliğimi onaylıyorum, bölgede @Justice ile beraberdik ve bir saniyelik bir durumdu, ceza gerektirecek, şikayet açılacak bir durum yoktu

#4 - 13.01.2024 05:57
pm'den "?" attığımda "pardon elim çarptı" gibi bi cevap alırsam şikayeti açarım. oyundan farklı burdan farklı konusuyosunuz.

#5 - 13.01.2024 06:07

Oyundan size yazdığım şey buydu, log kontrolü yapılırsa farkına varılacaktır. Oyundan farklı, buradan farklı konuşmuyorum. Özür dilediğimi belirtmiştim oysa ki. Konu hakkında söyleyecek başka herhangi bir yorumum yok.

#6 - 13.01.2024 06:14
Merhaba, şikayet incelendi.

Arkadaşınız & kendi OOC grup ortamınız veya benzeri durumlar olması bölgedeki herkesi dövebilir/vurabilirsiniz anlamına gelmiyor. Özellikle bunu sunucunun spesifik noktalarında herkesin dahil olabileceğin rol ortamlarında yapmanız buna benzer şikayetlere sebep olabilir.

Durduk yere vurup, koşarak gitmeniz NON-RP/TROLLING kapsamında değerlendirilir. Evelyn Keith karakteri benzeri bir hareketin tekrarında bu şikayet referans alınarak Trolling(NON-RP kapsamında) kapsamında cezalandırılacak.

k&a
« Son Düzenleme: 13.01.2024 13:13 ByRevenge »