Konu: David piazza multiiaccount  (Okunma sayısı 470 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 28.12.2023 18:56

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Red Army Prime   -   @hesoyam2122

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Spoiler: GösterGizle
1. Hesap Kuralları

Vice platformu üzerinde oyun ve forum hesabı olarak her hesabın tek bir kullanıcısı olmalıdır. Forum ve oyun hesaplarını birden fazla kişi kullanamaz. Hesaplarınızı bir başkasına devredemez, aktif bir oyun hesabınız varken yeni bir hesap oluşturamazsınız. Forum hesabınız yasaklandığı zaman SAMP üzerindeki hesabınızda aynı şekilde yasaklanacaktır. Platform olarak oyun ve forum şifrelerinizin yeterli şekilde güvenliğinizi sağladığımızı belirterek, oyun ve forum hesaplarınızın güvenliğinin size ait olduğunu unutmamalısınız.

Aynı ağ üzerinden bağlanan kişiler, ticket yoluyla bunu bildirerek onay geldiği taktirde giriş yapabilirler. Aksi taktirde çoklu hesap kullanımından yaptırım uygulanır.

Size ait olan hiç bir hesap transfer edilemez ve başkasıyla paylaşılamaz. Şifrenizi başkasıyla paylaştığınız taktirde iki kişinin kullandığı hesaplar yasaklanır, buna ekstra kişinin başka kullandığı hesap varsa onlarda aynı şekilde yasaklanarak platformdan uzaklaştırılır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: arkadaş kardeşimin hesabı ayağı ile iki hesap birden kullanıyor,  @Juvas king of the street  kardeşimin söyleyişi üzerine de şikayet açıyorum. İki hesabında giriş logları kontrol edilip gereken cezayı verilmesini istiyorum. Adamın birliğindeki çoğu kişi multi zaten, data işleri ile de uğraştığınızı biliyorum, arkadaşımın dmine numara gönderip öyle yaparız böyle yaparız demek ile olmuyor :D Eğer ki bu data işleri devam eder ise ayrı bir şikayette oradan açıcağım, yakıştıramıyorum.  :sampanya:

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Vice roleplay logları

Ek açıklamalar(varsa): Vice roleplay logları kadar taşşaklı bir sistem yok, bu şikayeti bir şüphe üzerine açtım. Birliğindekiler şikayete gelip toxiclik yapmazsa sevinirim. Destan yazmana gerek yok dostum.

#1 - 28.12.2023 20:23
Merhaba, yetkililerin bu konu ile ilgili bilgisinin olduğunu çözülmüş ticketlerden görebileceklerinden eminim. Uzun süre birliğimde rol yapıp şikayet açarak arkadaş vesaire diyorsun ağabey dediğin günleri ne çabuk unuttun Engin? Birlikten çıkınca arkadaş mı olduk?
Bahsettiğin hiçbirşeyle uzaktan yakından alakam yok, varsayımlar üzerine değil kanıtlar üzerine konuş. Burayı boş boş kirletmeye gerek yok, insanların vaktini de çalmaya gerek yok.
Alıntı
Ek açıklamalar(varsa): Vice roleplay logları kadar taşşaklı bir sistem yok, bu şikayeti bir şüphe üzerine açtım. Birliğindekiler şikayete gelip toxiclik yapmazsa sevinirim. Destan yazmana gerek yok dostum.
Engin nasıl bir üslup bu kaç yaşındasın sen yakışıyor mu senin gibi bir çocuğa bu şekilde şikayet açmak?
Ek olarak; Şikayetin açılmasını isteyen arkadaşın madem böyle bir ihlalim olduğunu biliyordu da neden şimdi açmanı rica etti senden? Ortada bir ihlal yok, ben izin aldım ve yetkililerin bundan haberi var. Farzedelim ki ortada bir ihlal vardı, şikayeti açmanı isteyen arkadaşın ihlale göz yumup şimdi mi açmanı rica etti senden?
Böyle boş şeylerle karalama kampanyası başlatmaya çalışmayın, insanları oyundan soğutmaya çalışmayın. Daha yeni banlandın hile kullanımından dolayı şimdi gelip bana şikayet açman biraz absürt.
İlgilenecek olan yetkiliden, üslub için ceza almasını rica ediyorum.

#2 - 28.12.2023 22:29
Sana yanlış söylemişler hileden banlanmadım, flame ???

Hala üst perdeden konuşmaya çalışıyorsun, her birliğinden çıkana yaptığın gibi. Her neyse zaten bunu bekliyordum, şaşırmadım. Üslubum ile ilgili bir sorun yok, asıl sen kendininkine dikkat etmen gerekiyor "abi". Savunmanın bu kadar olduğunu düşünüyorum, şikayetini uzatmaya gerek yok.

Adminler ile ne konuştuğunu bilmiyorum, Sametin sana neden şikayet açmadığını da aslında bir fikrim var "datacı" arkadaşların ile Sametin DMine " ... teyzeyi aramak zorunda kalıcağım", sonra numara atmalar bla bla bla. Savunman bu kadar ise son bir ileti atarak belirtebilirsin.

Hayırlı geceler.

#3 - 28.12.2023 23:40
Alıntı
Adminler ile ne konuştuğunu bilmiyorum, Sametin sana neden şikayet açmadığını da aslında bir fikrim var "datacı" arkadaşların ile Sametin DMine " ... teyzeyi aramak zorunda kalıcağım", sonra numara atmalar bla bla bla.
Bu platform ikili tartışma platformu değil, insanlara iftira atmaya çalışmayın. Elinizde kanıt yoksa bu şekilde bir şikayet açmanız saçma. Varsayımlarla şikayet açmak yerine kanıtlarla şikayet açman daha doğru. Böyle bir şüphen varsa ve eğer bana açıyorsan kanıt eklemen gerekiyor, kanıt yoksa şikayet açmanda biraz saçma.
Spoiler: GösterGizle
Alıntı
Oyuncu Şikayeti
Vice Platformu kuralları gereğince ortak nezakete uygun bir üslup ile kural ihlaline mağdur kaldığınız noktalarda kural ihlalini yapan oyuncu ya da oyunculara şikayet açabilirsiniz. Gereksiz ve kine dayalı şikayet şablonları incelenmeyecektir.

Oyuncu Kimliği
Platform içerisi oyuncu kimliğini en iyi koruyabileceğiniz alan şikayetler bölümüdür. Platform içerisinde, kasti yapılmamış, ufak hatalar ve kine dayalı şikayetler oluşturmanız oyuncu kimliğinizi zedeleyecektir.

Yetkili Şikayeti
Vice Roleplay içerisinde yer alan bütün yetkililer oyuncu sınıfında değerlendirilir. Hatalı karar ya da birtakım kural ihlallerinde yetkili takımı için ticket üzerinden şikayet oluşturabilirsiniz. Oluşturduğunuz şikayetler içerisinde yer alan tüm bilgiler Vice Roleplay yöneticileri ve oyuncu arasında kalmalıdır. Ticket içerisinde yer alan hiçbir metin paylaşılamaz.

Şikayeti Yanıtlamak
Oluşturulan şikayetlerde şikayeti açan, şikayet edilen kişi(ler), tanıklar ve yetkili takımı yanıt verebilir. Şikayet ile alakası bulunmayan üçüncü şahıslar şikayete yanıt veremez.

Kanıt
Kanıt içermeyen şikayetler incelenmez. İddia edilen kural ihlalini ispatlamak için şikayetlerde güncel kanıt bulundurulmalıdır. Güncel olmayan kanıtlar geçersiz sayılır. Kanıtlar üzerinde hiçbir şekilde düzenleme yapılmamalıdır. (Güncel saat ve karakter ismi ekran görüntülerinde yer almalıdır. Kişisel PM mesajlarınızı düzenleme yolu ile kapatabilirsiniz)

OYUNCU ŞİKAYETİ GEREKSİNİMLERİ

> Şablona göre açılmayan şikayetler değerlendirilmeden reddedilir. Konu başlıkları şikayette bulunduğunuz karakter Ad Soyad şeklinde olmalıdır.
> Kural ihlalinin yaşandığı günden bir hafta sonrasına kadar zaman aşımı süresi vardır. Bu bir haftalık sürecin dışarısına çıkıldığı durumlarda zaman aşımı sebebiyle şikayet değerlendirilmez.
> Oluşturduğunuz şikayeti geri çekebilirsiniz ancak geri çektiğiniz şikayeti tekrar oluşturamazsınız.
> Şikayet açtığınız kişi ya da kişilerden hiçbir şekilde talepte bulunamazsınız. (Bakiye, malvarlık vs)

OYUNCU ŞİKAYETİ GENEL KURALLARI

> Oyuncu şikayetleri, yetkili kadrosunun yanı sıra pek çok oyuncunun takipte olduğu bir alandır. Bu alandaki konuşma üslubunuza ekstra olarak dikkat etmeli, hiçbir zaman Vice Roleplay yetkili kadrosuna hitap ettiğinizi unutmamalısınız.
> Şikayet konusu altından karışılıklı tartışmalar yaşandığı takdirde iki tarafa da forum üzerinden 1 gün susturulma cezası verilecektir.
> Şikayette adı geçmeyen bir kullanıcı yorumda bulunamaz. Aksi halde forum üzerinden ceza uygulanır.
> Yöneticiler tarafından kin&nefret ve sadece ceza aldırmaya yönelik, hoşgörüden uzak olduğu tespit edilen oyuncu şikayetleri geçersiz kılınıp açan kişi incelemeye alınabilir ve bunun üzerinden sorgulama yapılamaz.
> Şikayetiniz incelenmesi adına bölüm moderatörlerine "Şikayetime bakar mısın?" tarzında mesajlar göndermeniz şikayetin incelenme sürecini artıracaktır.
> Tespit edilen ihlallere verilen cezalar yönetim ekibinin gizli tuttuğu haklardan biridir. Kural ihlallerine verilen cezaların bir alt ve üst limitleri mevcuttur. Her ihlal aynı cezai süreye tabi tutulmaz.
> Bir üst maddeye hitaben, herhangi bir yetkiliye uyguladığı ceza üzerine sorgulama yapılamaz. Cezai işlemler kurallarda da belirtildiği üzere yönetici insiyatifine bağlı olarak 'UYARI', 'KICK', 'HAPİS', 'YASAKLANMA' adı altında dört alandan oluşur.

Bilgilendirme; Yukarıdaki maddeler Vice Roleplay yönetim ekibinin, oyuncularının haklarını korumaya, platformdaki huzur ve barışı sürdürmeye yönelik aldığı kararlardan oluşur. Kurallar genişletilip daraltılabilir ve bu kurallara uymak, kuralları takip etmek oyuncu şikayeti alanını kullanacak olan oyuncuların kişisel sorumluluğu altındadır.

Bu alanı kullanan tüm oyuncularımız ve yetkili ekip mensupları bu kuralları kabul edip onaylamış sayılır.

Ek olarak, lütfen bu şekilde iftiralar atma. Bu ithamlar küçük ithamlar değil, ben sana hile şikayeti açsam ve elimde kanıt olmasa biraz saçma olur değil mi? Senin ismini hileci diye çıkartmaktan başka bir işe yaramaz bu tarz bir şikayet, daha fazla cevap vermeyeceğim başta dediğim gibi karşılıklı sohbete girmeye çalışmayalım. ''Çalışma'' Sonuçlanabilir.

#4 - 02.01.2024 17:21
 :sampanya:

#5 - 18.01.2024 03:37
K&A