Merhaba, yetkililerin bu konu ile ilgili bilgisinin olduğunu çözülmüş ticketlerden görebileceklerinden eminim. Uzun süre birliğimde rol yapıp şikayet açarak arkadaş vesaire diyorsun ağabey dediğin günleri ne çabuk unuttun Engin? Birlikten çıkınca arkadaş mı olduk?
Bahsettiğin hiçbirşeyle uzaktan yakından alakam yok, varsayımlar üzerine değil kanıtlar üzerine konuş. Burayı boş boş kirletmeye gerek yok, insanların vaktini de çalmaya gerek yok.
Ek açıklamalar(varsa): Vice roleplay logları kadar taşşaklı bir sistem yok, bu şikayeti bir şüphe üzerine açtım. Birliğindekiler şikayete gelip toxiclik yapmazsa sevinirim. Destan yazmana gerek yok dostum.
Engin nasıl bir üslup bu kaç yaşındasın sen yakışıyor mu senin gibi bir çocuğa bu şekilde şikayet açmak?
Ek olarak; Şikayetin açılmasını isteyen arkadaşın madem böyle bir ihlalim olduğunu biliyordu da neden şimdi açmanı rica etti senden? Ortada bir ihlal yok, ben izin aldım ve yetkililerin bundan haberi var. Farzedelim ki ortada bir ihlal vardı, şikayeti açmanı isteyen arkadaşın ihlale göz yumup şimdi mi açmanı rica etti senden?
Böyle boş şeylerle karalama kampanyası başlatmaya çalışmayın, insanları oyundan soğutmaya çalışmayın.
Daha yeni banlandın hile kullanımından dolayı şimdi gelip bana şikayet açman biraz absürt.
İlgilenecek olan yetkiliden, üslub için ceza almasını rica ediyorum.