Toggle navigation
VICE
Forum
Forum
Okunmamış Mesajlar
Cevaplar
Sunucu Kuralları
Harita
Oluşum Tanıtımları
Karakter Tanıtımları
Genel Sohbet
Ara
Üyeler
Yönetim Ekibi
Kurulum
İlanlar
VCP
Market
Market
Bakiye Yükle
Market Geçmişi
 Karakter Başvurusu
Ticket
Ticket
Yeni Ticket Gönder
Açık Ticketler
Kapalı Ticketler
Giriş Yap
Kayıt Ol
Vice Roleplay
»
Sunucu Bilgileri
»
Oyuncu Şikayetleri
»
Oyuncu Şikayetleri Arşiv
»
God - Mia_Graf
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Konu: God - Mia_Graf (Okunma sayısı 139 defa)
0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
veensey
Popülerlik
Yetenek
Sicil
Irene Bienkowska
Sivil
Uyruk:
Polonya
Doğum Tarihi:
05.04.2002
ViceSocial:
@
51
- 03.02.2024 04:03
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:
Mia_Graf
@
@BaySukres
Olaya dahil olan şahit karakter adı:
ortamda bulunanlar
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:
03.02.2024 00:29
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Spoiler
:
Göster
Gizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
Cümleten selamın aleyküm.
@Eserrrooo
adlı arkadaş foruma giremediğinden benim bu şikayeti açmamı istedi. Kısa keseceğim, garajda brawl rolü döndü ve devam etti, video da olduğu gibi Mia_Graf isimli arkadaş normal orada duruyordu ve ben de saldırdım ama arkadaşın nedense hiçbir türlü canı gitmedi, brawl bugu diyecek olanlar olabilir ama brawl bugu böyle bir şey değil, brawl bugu karşı karşıya dövüşürken birinin vurmuş gibi gözükmesi diğerinde vurmuyor gözükmesi falan filan. ama video da gördüğünüz üzere arkadaşın arkasından saldırıyorum ve hiçbir türlü savunma yapmıyor sadece yürüyor. benim karakterim 20/20 bir karakter, zaten Emiliano_Abesto karakterine de vuruyorum arkadaş iki sol tıkta gidiyor. Mia_Graf'a yeniden dövüp vuruyorum ama ne hikmetse yine hiçbir şekilde canı gitmiyor. Ek olarak: Mia_Graf adlı karakterin kullanıcısı zamanında yasaklanmış ve karakterinin dayanıklığı da o kadar yüksek değil. Gereken yapılırsa sevinirim ve arkadaşın kanıtı varsa atarsa çok iyi olur.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Kanıtlar
:
Göster
Gizle
Ek açıklamalar(varsa):
Spoiler
:
Göster
Gizle
Spoiler
:
Göster
Gizle
İşlemler
BaySukres
Popülerlik
Yetenek
Sicil
Bashki Frasheri
Sivil
Uyruk:
Amerika
Doğum Tarihi:
08.06.2000
ViceSocial:
@
19
- 03.02.2024 13:22
Ortamda çok fazla oyuncu vardı ve aldığım FPS çok düşüktü bende karakterin olduğu yerde koşuyordu vurduğunu bile anlamadım ama hile kullanmayı bile bilmiyorum hatta oyuna araba modunu kurmayı bile bilmiyorum hile değilim.
Birde aynı ortamda birden fazla kişi olduğumuz için kişinin karakteri aynı anda 4 5 kişiye hasar veriyor onda bug'a girmiş olabilirim çünkü ben direk düştüm zaten hiç birşey yapamadım brawl bile atmadım arkadaşlarla.
İşlemler
Eserrrooo
Popülerlik
Yetenek
Sicil
Dazhawn West
Sivil
Uyruk:
Amerika
Doğum Tarihi:
24.06.2000
ViceSocial:
@
70
- 03.02.2024 17:01
Foruma giriş yapabildim ve BaySukres'in yazdığına cevap olarak bir şeyler yazma gereği duydum. Dostum, bence savunman bana göre yalan. Niyesine gelecek olursak, ortamda fazla oyuncu var diyorsun ve FPS'inin düşük olduğunu söylüyorsun. Video da görüldüğü gibi tek sana odaklanıyorum daha sonra yanımızda duran karaktere vuruyorum o düşüyor sonra yeniden sana odaklanıyorum ama sende bir tık olmuyor. FPS'in düşük olunca hasar mı almıyorsun? Ya da ortamda fazla kişi olunca falan mı? Onu anlamadım. Hile kullanmayı bilmiyorum daha oyuna araba modu kurmayı bile bilmiyorum demişsin ama yasaklanma kayıtlarına bakınca Hile Kullanımı adı altında yasaklanmışsın. Bilmiyorum yani, biraz saçma geldi bana savunman ama savunman bu kadarsa sonuçlanmasını bekleyebiliriz. İyi günler.
İşlemler
Boreki
Popülerlik
Yetenek
Sicil
Ashton Hargrove
Sivil
Uyruk:
Amerika
Doğum Tarihi:
31.10.1995
ViceSocial:
@Ashton Hargrove
66
Popülerlik
Yetenek
Sicil
Bore Kii
Edgerunners
Uyruk:
Japonya
Doğum Tarihi:
24.07.1999
ViceSocial:
@Ashton Hargrove
15
Popülerlik
Yetenek
Sicil
Frank Velasco
Sivil
Uyruk:
Amerika
Doğum Tarihi:
21.08.1997
ViceSocial:
@Ashton Hargrove
10
- 03.02.2024 23:57
Yetersiz kanıt, senkronizasyon hatası gibi durmakta.
K&A
İşlemler
Yazdır
Sayfa: [
1
]
« önceki
sonraki »
Vice Roleplay
»
Sunucu Bilgileri
»