Konu: God - Mia_Graf  (Okunma sayısı 139 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.02.2024 04:03
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Mia_Graf @@BaySukres
Olaya dahil olan şahit karakter adı: ortamda bulunanlar
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 03.02.2024 00:29

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Cümleten selamın aleyküm. @Eserrrooo adlı arkadaş foruma giremediğinden benim bu şikayeti açmamı istedi. Kısa keseceğim, garajda brawl rolü döndü ve devam etti, video da olduğu gibi Mia_Graf isimli arkadaş normal orada duruyordu ve ben de saldırdım ama arkadaşın nedense hiçbir türlü canı gitmedi, brawl bugu diyecek olanlar olabilir ama brawl bugu böyle bir şey değil, brawl bugu karşı karşıya dövüşürken birinin vurmuş gibi gözükmesi diğerinde vurmuyor gözükmesi falan filan. ama video da gördüğünüz üzere arkadaşın arkasından saldırıyorum ve hiçbir türlü savunma yapmıyor sadece yürüyor. benim karakterim 20/20 bir karakter, zaten Emiliano_Abesto karakterine de vuruyorum arkadaş iki sol tıkta gidiyor. Mia_Graf'a yeniden dövüp vuruyorum ama ne hikmetse yine hiçbir şekilde canı gitmiyor. Ek olarak: Mia_Graf adlı karakterin kullanıcısı zamanında yasaklanmış ve karakterinin dayanıklığı da o kadar yüksek değil. Gereken yapılırsa sevinirim ve arkadaşın kanıtı varsa atarsa çok iyi olur.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 03.02.2024 13:22
Ortamda çok fazla oyuncu vardı ve aldığım FPS çok düşüktü bende karakterin olduğu yerde koşuyordu vurduğunu bile anlamadım ama hile kullanmayı bile bilmiyorum hatta oyuna araba modunu kurmayı bile bilmiyorum hile değilim.

Birde aynı ortamda birden fazla kişi olduğumuz için kişinin karakteri aynı anda 4 5 kişiye hasar veriyor onda bug'a girmiş olabilirim çünkü ben direk düştüm zaten hiç birşey yapamadım brawl bile atmadım arkadaşlarla.

#2 - 03.02.2024 17:01
Foruma giriş yapabildim ve BaySukres'in yazdığına cevap olarak bir şeyler yazma gereği duydum. Dostum, bence savunman bana göre yalan. Niyesine gelecek olursak, ortamda fazla oyuncu var diyorsun ve FPS'inin düşük olduğunu söylüyorsun. Video da görüldüğü gibi tek sana odaklanıyorum daha sonra yanımızda duran karaktere vuruyorum o düşüyor sonra yeniden sana odaklanıyorum ama sende bir tık olmuyor. FPS'in düşük olunca hasar mı almıyorsun? Ya da ortamda fazla kişi olunca falan mı? Onu anlamadım. Hile kullanmayı bilmiyorum daha oyuna araba modu kurmayı bile bilmiyorum demişsin ama yasaklanma kayıtlarına bakınca Hile Kullanımı adı altında yasaklanmışsın. Bilmiyorum yani, biraz saçma geldi bana savunman ama savunman bu kadarsa sonuçlanmasını bekleyebiliriz. İyi günler.  :)

#3 - 03.02.2024 23:57
Yetersiz kanıt, senkronizasyon hatası gibi durmakta.

K&A