Konu: Giuliano Chadwick  (Okunma sayısı 89 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 25.12.2023 01:39

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Giuliano Chadwick   @Lowest

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 24.12.2023 // 00:51

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
GBI Kural İhlali : - Market Caddesi (tüm cadde güvenli bölge olarak belirlenmiştir)
Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selamlar, avukatım baromun önüne geldim aracımdan indim tahrik edici ve rahatsız tavırlar ile kişi yanıma gelip " Sahte Avukat " gibisinden terimler kullandı sonrasında GBI bölgede agrasif rollere kalkıştı. Tamamen Mantıksız Roller çerçevesinde roller sergileyerek güvenli bölgede bunları gerçekleştirdi kuralları ihlal etti, şikayetçiyim. Gereken cezası almasını taleb ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gereken Cezayı Almalı. Oyun zevkimi bozuyor ve çok mantıksız agrasif rolleri GBI alan çerçevesi altında gerçekleştiriyor.

#1 - 27.12.2023 22:18
Bilgisayara erişimim yok cuma gününe kadar savunma yapabilirim, müsamaha gösterirseniz sevinirim.

#2 - 29.12.2023 04:35
Merhaba,

Şikayet incelendi. @Lowest @Eren&S karşılıklı agresif rollere girişmişsiniz. Güvenli bölgede birbirinizi kışkırtacak rollere girmeniz durumunda cezalandırılabileceğinizi unutmayın. Bu seferlik iki tarafı da uyarıyorum.

Alıntı
- Market Caddesi (tüm cadde güvenli bölge olarak belirlenmiştir)

Retarted-RP kapsamında sayılacak bir durum görünmüyor. Olayın öncesinin olduğu bariz bir şekilde belli.

K/A