Konu: James_Naul NoobDM  (Okunma sayısı 52 defa)

#0 - 24.12.2023 23:32

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @FehmiGunes

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @yung

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss de mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: noobdm

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Normalde kolay kolay şikayet açan biri değilim fakat rolümü etkilemesinden dolayı açmak mecburiyetinde kaldım. Herşey ss de mevcut fazla bir söze gerek yok. Arkadaş kasabada ki balıkçıdan beri bizi takip ediyordu, yanında durup "Dur diyorum" daha sonra arabadan inip "Valachiden selamım var diyip emotesız bir şekilde saldırıyor" Foruma baktığımız zaman Valachiden falan değil, emote atmadan vuruyor üstüne üstlük olmadığı bir birlikten başka bir birlik üyesine saldırıyor. Olayı farklı yerlere taşıyabilecek birşey yapmış oluyor. Troll olduğu apaçık belli, cezalandırılmasını istiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
(Kasabada ki balıkçının orası)

Ek açıklamalar(varsa): Artı olarak hiçbir şekilde arkadaşın can barı da düşmüyor fakat o konuda kanıtım yok o yüzden es geçiyorum.

#1 - 25.12.2023 09:01
Karakterin geçmiş hikayesinden ötürü psikolojisi bozuk ve dengesiz bir ruh hali var. OOC olarak hangi oluşumda olduğuma bakıp şikayet açmanız biraz NON Rp olmuş gibi duruyor. Emote konusuna gelince aracım ile uzakta durduğumdan görmemiş olabilirsiniz. Hiç şikayet edilen bir oyuncu değilim araştırmalarınızı keşke IC olarak yapıp karaktere karşı bir sorununuz varsa devam etseydiniz. Valachi bilinen bir örgüt bu adı sahte bir şekilde kullanarak saldırı yapmakta bir problem görmüyorum. Her karakterin ruhsal sağlığı yerinde olmayabilir. Yolda günde binlerce insan durduk yere öldürülebiliyor. Sadece dayak yedi karakteriniz, saygılar.

#2 - 25.12.2023 09:07
Bu tarz rollerin yasak olduğunu bilmen gerekiyor deli rolleri vb rollere yasaktır, psikolojik rahatsızlığın var diye sağ sola salça olmazsın. Bu bir bahane ve hatırlatmakta fayda var emotesiz saldırdın

#3 - 25.12.2023 13:52
Görüntüleri ve açılan şikayeti şahit olarak destekliyorum.

#4 - 28.12.2023 16:40
Deli rolü yapmanız yasak, bu tarz rollere tekrar girdiğiniz takdirde ağır bir yaptırımla karşılaşacaksınız. @FehmiGunes