Konu: Stefano Dions Refuse rp+ VCPD rolünde /q  (Okunma sayısı 104 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 26.12.2023 14:32

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Stefano Dions @Loonelies

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 26.12.2023

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Refuse RP- VCPD rolünde Q.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Canavar kamyon sürerken kişiyi durduruyoruz. Non RP bir şekilde sürdüğü aracı yola çekip durmuyor ve sabit bekliyor. Ardından geri geri üstümüze sürüyor ve hızlıca araçtan inip ateş ediyoruz. Kişi elim çarptı tuşa cart curt diyor fakat eli çarpan bir kişiye direk sıkmadık. Önce durması için tekerlerine sıktık fakat hala diğer ekiplerinde üzerine sürünce ateş etmek zorunda kaldık. Kişi bu rolü kabul etmeyerek rolde direk bağlantısını kopardı. Aşşağıda gönderdiğim videoda başta tekerlerine ardından kişiye ateş ettiğimizin kanıtıdır.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/hndw3o4 https://hizliresim.com/lp8s40w

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 27.12.2023 22:27
Öncelikle selam, orda durmuştum klavyemde sorun vardi hafif yolda aracı düzeltmeye çalışırken usb bağlantısı zayıf olduğundan dolayı çıktı ve bug olarak araç geriye doğru gitti ardından aracı düzelttim ve durdum gitmedim ona rağmen ateş ettiniz ben olayı size bariz şekilde söylemiştim. Kaçma gibi bir niyetim yoktu ama siz ateş etmeye başlayınca bende kaçtım. Rol çok saçmaydı kendimce kabul görmedim herkesin doğal görüşü ben söylememe rağmen hiç bir şekilde umursamadınız veya kaỳla almadınız. Videoda eksik baştan bir görüntü varsa rica ediyorum onuda eklerseniz sevinirim.

#2 - 28.12.2023 12:58
Videonun önünde veya arkasında herhangi birşey yok. Videoda herşey açık. Canavar kamyonu üzerimize aracın üzerine sürüyorsun ve buna devam ediyorsun. Bu kaçma ve memurları yaralama eylemidir. Bundan dolayı sana ateş ettik fakat öncelikle tekerlerine ateş ettik. Kaçma ve araçları ezme eylemini diğer polis ekiplerinin üzerine doğru yapmaya çalışınca ateş edildi sana. Bunda hatalı bir durum yok. Kanıtlarda herşey sabit. Zaten kafana göre rolü kabul etmiyorum, şunu istemedim falan gibi şeylere girmende oldukca yanlış sunucu kurallarında bu yazıyor. Hatalı bir role şikayet açabilirsin zararın karşılanır. Böyle quit atarak rolden kaçmak kural ihlalidir.

#3 - 28.12.2023 15:56
Rolü beğenmediğiniz için çıkış yapmak gibi bir hakkınız yok, Stefano Dions karakteri Aktif Rolde Bağlantı Koparma gerekçesiyle ceza alacak.