SON
Aslında her şeyin bir sebebi var ama kimin ne kadar umursadığı bilinmez. Her şeyin sonuna geldiğimi anladığım zamansa, tüm dostlarımı ve kulağımı kaybettiğim geceydi. Son dönemde tüm işler o kadar garipleşmişti ki, evimden çıkmıyordum. Bunun cezası da kulağımın bir tanesinin alınmasıydı. Sonun başlangıcı da tam böyle oldu. Ben ölmeye karar vermiştim.
Sevdiğim çok fazla insanın ölümünü gördüm ve bunlara katlanabilecek hale gelmiştim. Attardi'nin bana ateş edip "Başka uyarı atışı yok." dediği geceyse, kendi hikayemin sonuna geldiğimi anladım. Benim için tüm suç üst zümrenindi. Her yeni yetme bir yerlere geliyor, kimse onlarla uğraşmıyor ve kafasına göre davranıyordu. Alıştığım ve öğrendiğim Valachi bu değildi. Her şeyin değiştiği gibi Valachi de değişmişti ama bu kötü yönlüydü. Ben de ölmeye karar vermiştim.
Son dönemde akıl hocam Chappie'yi ve en yakın dostum Ricky Sanfelippo'yu kaybettim. Onların ölümü, yakın zamanda benim de öleceğimi düşündürdü. Aslında, bana verilen ikinci şansı nasıl kullanacağımı ilk kez bilmiyordum. Her zaman hayatta kalmanın ve fırsatları değerlendirmenin bir yolunu bulmuştum ama bu sefer öyle değildi. Ben ölmeye karar vermiştim.
Her şey Chappie'nin beni yardımcısı olarak alması ve sonrasında güvenlik ekibine dahil etmesiyle başladı. İlk aşkım Salone Paradiso'ydu, orayı yönetmek için Chappie'ye yalvarmıştım. Son dönemdeki hali ise içimi acıtmıştı. İlk kez bir çete lideriyle Little Italy'de kapışmıştım ama son hali, bana savunmasız hissettiriyordu. İlk çatışmaya yanımda birkaç Valachi askeriyle girmiştim ama en son Valachi askerleri bana güven vermiyordu. Her şey değişmişti ve...
Ben, ölmeye karar vermiştim.