Konu: Jaden_Lawren | LOW RP + DM  (Okunma sayısı 145 defa)

#0 - 13.12.2023 03:53

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jaden_Lawren | forum ismini bulamadım, sunucuda yeniyim. adminlerden biri ilgilenebilirse sevinirim.

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 13.12.2023 03.00 sularında.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: LOW RP ve DM.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Gece iki gibi Diana Mystery adlı karakterle bir brawl rolüne girdik, burada bir sorun yok. Bir saat sonra Idle'da arkadaş beni buldu. Polisi aradı, ben de onu tanımıyormuşum gibi rol yapıyordum. Çünkü girdiğimiz kavga rolünü gören kimse yoktu. Pizzacı'ya girdim, yemek yedim. Her neyse, sadede geliyorum. Mekandan çıktığımda şikayetçi olduğum şahıs Jaden_Lawren adlı karakter olayı bilmemesine rağmen kadının bir sözüne inanarak koluma girdi. Her neyse, buna da sesimi çıkarmadım. Bir müddet polisi bekledik. Polis gelmeyince uzaklaşma rolüne girdim. Sonrasında bu arkadaş herhangi bir kanıtı olmadan sorgusuz sualsiz bana saldırdı. İki dakika boyunca kavgadan kaçtım, çünkü aklının başına gelmesini bekliyordum. Onunla kavga rolüne girmedim belli bir süre. Sonrasında ise beni yere düşürdü.

Arkadaş roleplay oyununu combat atmak amacıyla oynuyor sanırım. Bu durumdan şikayetçiyim. Low RP ve DM üzerinden işlem görmesini istiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Pizzacıdan çıktığım anda kadının tek lafına beni tutma rpsine girdiği an.

Kolumu tutan arkadaşı low rp rolünden kurtarmak için niye sarıldığını sorduğum an. Düşünmesini istedim, düşünemedi.

Tokat yememe rağmen; hala kızı taraf tuttuğu ve low rpsini sürdürdüğü an. Bir kanıtı olmadığını bildiğim için kendimi aklar konuşmalar yaptığım an aynı zamanda.

Bir müddet polisi bekledikten sonra karakterim sıkıldığı ve daraldığı için uzaklaştığı zaman olayı bilmemesine rağmen kadının tek sözüne inanarak bana saldırdığı an.

Ek açıklamalar(varsa): Bana saldırdığı andan sonra iki dakika adamdan kaçtım, aklı başına gelir diye umuyordum. Umarsızca sol tık spam yaptı. Ne kadar garezi varsa artık? Bilemiyorum.

Bugün sunucuya ilk kez girmiştim, karşılaştığım manzara beni oyundan soğuttu. Arkadaşın ceza almasını talep ediyorum.

#1 - 13.12.2023 05:13
 Selam iyi akşamlar ve iyi roller.
Öncelikle Diana hali hazırda zaten tanışıyordum. Lucia Battaglia karakterinin evinin terasında verdiği parti sırasında darp ve taciz edildiğini anlatmıştı, orada yaşanan olay örgüsüne @Bestheborges i ve @dianax  şahit gösterebilirim. Akşam gezindiğim sırada ikili ile karşı karşıya denk geldik, @dianax a sorduğumda Ramo Contreras karakterinin tacizci olduğunu onayladı. Ona polisi beklemesi gerektiğini söylediğimde umursamadı sağa sola yürümeyi sürdürdü. Durdurmak için koluna girdiğimde aynı tepki ile karşılaştım. Bunun karşılığında son olarak saldırmayı seçtim ama öncesinde iki defa daha uyardığı ekran görüntüsü ile kanıtladığın için teşekkür ediyorum, anlıya bileceğin üzere bu konuda taraf tutmam gayet normal. Üstelik bana yaptığın savunma gayet yetersiz. "-bu kızın bahsettiği şeyi anlıyabildin mi?" Bana kalırsa bunun ile ikna olunmayacağını senin de bilmen lazımdı. Karakterinin gerektiğinden fazla umursamaz tavır sergilemeyi bırakıp bir nebze olsa olayın ciddiyetini kavrar ve kaçmak veya kendini savunmak gibi şeyler sergileyebilirdin İYİ ROLLER.

Üstelik bana pm üstünden böyle saçma bir ithafta bulunduğun için seni kınıyorum.  :'(
https://i.hizliresim.com/sgix9ks.png

#2 - 13.12.2023 10:47
Arkadaşın yalan beyanatını adına konuşmak istiyorum. Bu rol yaklaşık yirmi dakika sürdü, ben yirmi dakika karakterimi orada beklettim. Yani umursamaz değildim. Doğal olarak polis gelmeyince yoluma devam ettim. Tüm bunların kanıtı olarak yaptığım yaklaşık 4 sayfa rolü görebilirsiniz. Screenshotlar'da mevcuttur.

Ayrıca ben karakterimi yirmi dakika orada bekletmesem bile senin bana saldırma durumun olamaz. Çünkü olayı hiçbir şekilde görmedin ve bilmiyorsun. Daha beni gördüğün an kurduğun ilk cümle kadının bir sözüne ikna edilmiş bir Jaden Lawren oluyor. Sadece çeneni kapatıp bekle ucube, senin gibilerin olması gerektiği yeri biliyorum. Hiçbir kanıtın olmadan low rp ile bu cümleyi bana karşı kullanarak zaten ikna olmayacağını sergiliyorsun.

Daha fazla yorum yapmayacağım, senin de yapmanı istemiyorum. Adminler bir an önce şikayetle ilgilenebilirse sevinirim.
« Son Düzenleme: 13.12.2023 10:55 finrod »

#3 - 13.12.2023 16:32
Merhaba iyi günler, adımın geçmesi ve rolde dahil olmam sebebi ile bu iletiyi yazmak durumundayım.
Jaden karakteri dün gece yaptığımız bir etkinlikte bizimle beraberdi, Diana karakteri gelip kendisine tacizde bulunulduğunu söylediğinde Jaden karakteri de oradaydı,
Spoiler: GösterGizle
Olay örgüsü ve aramalar sonucunda Ramo Contreras karakterine ulaşılmış ve hali hazırda tehlikeli bölge olarak adlandırılan idlewoodta agresif bir rol dönmüş ve Ramo Contreras karakteri düşmüş. Ben de sonradan oraya geldim ve olay bölgesinde Ramo Contreras'i düştükten sonra hiçbir şekilde bizimle role girmediğini, kaçtığını, yaralı rolü yapmadığını gördüm. Dün çok fazla olay yaşandığından açıkçası bir kanıt alamadım fakat o olay esnasında bulunanları buraya etiketliyorum; @n0thingV   @dianax  Şahitliğimi onaylıyorum.
« Son Düzenleme: 13.12.2023 18:12 Bestheborges »

#4 - 13.12.2023 18:11
Neyin şahitliğini yaptın? Orasını anlamadım. Rolde bile yoktun. Bir de role dahil olmam yazmış. Ayrıca seninle niye role gireyim? Karakterim yere düştü, kalktı ve uzaklaştı. Senin olaylarla bir bağlantın bile yok. Gereksiz yorum atıp şikayetimi laçkalaştırmazsan mutlu olurum.

Role dahil olmayanlar girmezse konuşmaya sevineceğim.

Adminlerin burası mahalle ağzı sohbete girmeden önce şikayeti sonuçlandırmasını bekliyorum.
« Son Düzenleme: 13.12.2023 18:13 finrod »

#5 - 13.12.2023 18:27
Selam iyi akşamlar ve iyi roller.
Öncelikle Diana hali hazırda zaten tanışıyordum. Lucia Battaglia karakterinin evinin terasında verdiği parti sırasında darp ve taciz edildiğini anlatmıştı, orada yaşanan olay örgüsüne @Bestheborges i ve @dianax  şahit gösterebilirim. Akşam gezindiğim sırada ikili ile karşı karşıya denk geldik, @dianax a sorduğumda Ramo Contreras karakterinin tacizci olduğunu onayladı. Ona polisi beklemesi gerektiğini söylediğimde umursamadı sağa sola yürümeyi sürdürdü. Durdurmak için koluna girdiğimde aynı tepki ile karşılaştım. Bunun karşılığında son olarak saldırmayı seçtim ama öncesinde iki defa daha uyardığı ekran görüntüsü ile kanıtladığın için teşekkür ediyorum, anlıya bileceğin üzere bu konuda taraf tutmam gayet normal. Üstelik bana yaptığın savunma gayet yetersiz. "-bu kızın bahsettiği şeyi anlıyabildin mi?" Bana kalırsa bunun ile ikna olunmayacağını senin de bilmen lazımdı. Karakterinin gerektiğinden fazla umursamaz tavır sergilemeyi bırakıp bir nebze olsa olayın ciddiyetini kavrar ve kaçmak veya kendini savunmak gibi şeyler sergileyebilirdin İYİ ROLLER.

Üstelik bana pm üstünden böyle saçma bir ithafta bulunduğun için seni kınıyorum.  :'(
https://i.hizliresim.com/sgix9ks.png

Gördüğünüz gibi kişi beni şahit göstermiş ve söylediği şey doğru, dolayısıyla şahitliğimi onaylamak durumundayım.

Neyin şahitliğini yaptın? Orasını anlamadım. Rolde bile yoktun. Bir de role dahil olmam yazmış. Ayrıca seninle niye role gireyim? Karakterim yere düştü, kalktı ve uzaklaştı. Senin olaylarla bir bağlantın bile yok. Gereksiz yorum atıp şikayetimi laçkalaştırmazsan mutlu olurum.

Role dahil olmayanlar girmezse konuşmaya sevineceğim.

Adminlerin burası mahalle ağzı sohbete girmeden önce şikayeti sonuçlandırmasını bekliyorum.

Tarafımca daha fazla yorum gelmeyecektir.

« Son Düzenleme: 13.12.2023 18:35 Bestheborges »

#6 - 13.12.2023 18:36
Kardeşim rolde yoksun. Nereye şahitsin? Şikayetin ne üzerinden yapıldığının farkında mısın? Rol bittikten sonra oraya gelmen seni bir şeylere şahit yapmıyor. Tekrar ediyorum, bir kez daha anlaman için. Rolde bile yoksun.

Attığın yorumlar şikayetimi laçkalaştırmaktan öteye gitmiyor. Çünkü olmadığın rolün şahitliğini yapıyorsun.
« Son Düzenleme: 13.12.2023 18:38 finrod »

#7 - 13.12.2023 22:51
Rol içerisinde yaşanmış bir durum ki rolün detayını anlatmışsınız. Ortada sebepsiz bir saldırma bulunmuyor, hoşunuza gitmeyen taraflı rol bizim açımızdan herhangi bir ihlal değil. Savunma yeterli.