|  | |
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jaden_Lawren | forum ismini bulamadım, sunucuda yeniyim. adminlerden biri ilgilenebilirse sevinirim.
Olaya dahil olan şahit karakter adı: -
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 13.12.2023 03.00 sularında.
|
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: LOW RP ve DM.
N/A
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Gece iki gibi Diana Mystery adlı karakterle bir brawl rolüne girdik, burada bir sorun yok. Bir saat sonra Idle'da arkadaş beni buldu. Polisi aradı, ben de onu tanımıyormuşum gibi rol yapıyordum. Çünkü girdiğimiz kavga rolünü gören kimse yoktu. Pizzacı'ya girdim, yemek yedim. Her neyse, sadede geliyorum. Mekandan çıktığımda şikayetçi olduğum şahıs
Jaden_Lawren adlı karakter olayı bilmemesine rağmen kadının bir sözüne inanarak koluma girdi. Her neyse, buna da sesimi çıkarmadım. Bir müddet polisi bekledik. Polis gelmeyince uzaklaşma rolüne girdim.
Sonrasında bu arkadaş herhangi bir kanıtı olmadan sorgusuz sualsiz bana saldırdı. İki dakika boyunca kavgadan kaçtım, çünkü aklının başına gelmesini bekliyordum. Onunla kavga rolüne girmedim belli bir süre. Sonrasında ise beni yere düşürdü.
Arkadaş roleplay oyununu combat atmak amacıyla oynuyor sanırım. Bu durumdan şikayetçiyim. Low RP ve DM üzerinden işlem görmesini istiyorum.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Pizzacıdan çıktığım anda kadının tek lafına beni tutma rpsine girdiği an.
Kolumu tutan arkadaşı low rp rolünden kurtarmak için niye sarıldığını sorduğum an. Düşünmesini istedim, düşünemedi.
Tokat yememe rağmen; hala kızı taraf tuttuğu ve low rpsini sürdürdüğü an. Bir kanıtı olmadığını bildiğim için kendimi aklar konuşmalar yaptığım an aynı zamanda.
Bir müddet polisi bekledikten sonra karakterim sıkıldığı ve daraldığı için uzaklaştığı zaman olayı bilmemesine rağmen kadının tek sözüne inanarak bana saldırdığı an.
Ek açıklamalar(varsa): Bana saldırdığı andan sonra iki dakika adamdan kaçtım, aklı başına gelir diye umuyordum. Umarsızca sol tık spam yaptı. Ne kadar garezi varsa artık? Bilemiyorum.
Bugün sunucuya ilk kez girmiştim, karşılaştığım manzara beni oyundan soğuttu. Arkadaşın ceza almasını talep ediyorum.