Konu: Speed_Miller Trolling Şikayet  (Okunma sayısı 61 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.12.2023 15:36

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Speed_Miller - Alkolabi01(https://www.vice-rp.com/forum/index.php?action=profile;area=summary;u=26723)

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 13.12.2023 / 15:08-15:20 arası.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: TROLLİNG

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 13.12.2023 Tarihinde, 15:08-20 arasında oyunda aracımla(Jester) turlarken bisikletiyle aracıma durduk yere çarpan arkadaş. Üstüne Emote bile vermeden küfür edip, silahını gösterdi. Sonra bende araçtan inip, adamın üstüne yöneldiğimde(sadece koştum bişey yapmadım) silahını(deagle) çekip ateş etmeye başladı ve ben yere düştüm. 3 Level oyuncu da Silah ne geziyor onu da anlamıştım değilim, Troll'e girdiği çok bariz. Ondan sonra rolsel, kısık sesle "Seni bulacağım, kaçamıyacaksın!" dedim. O da tamam diyerek bisikletiyle beraber oradan gitti. Ondan sonra tam gişelere doğru giderken, Araba alım-satım noktasının orada olduğunu gördüm ve bi anda bana silahıyla beraber sıkmaya başladı. Rolü orada bitirmiştik normalde, hala uzatmayı seçti neyse problem yok. Sana şikayet açıcağım dedim zaman ise gelip, rolsel olmayan kelimeleri chate yazmaya başladı. Troll yaptığı çok belli, kendince eğleniyor galiba arkadaş. Söylüyeceklerim bu kadar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Chatteki Rolsel Olmayan Kelimeler;  

Rol Esnası Konuşmalar;                     

Ek açıklamalar(varsa): Böyle Trollerin, sunucuda barınmaması için elimden geleni yapacağım. Gereğinin yapılmasını arz ederim.

#1 - 13.12.2023 15:43
Yasaklandı.