Konu: Troll  (Okunma sayısı 167 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 27.12.2023 18:55

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: BENJAMİN MANZANEDO @TAR Û MAR

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss de yazıyor

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: adam dostum dur bekle dedi cj attı sonra kaçtı pmden yazdım forumda görüşürüz diye kanka şikayet açma diye spam attı sonra geldi araba ile çarptı düşürdü beni arabayla bi yere sürükledi sonra geldi vurup yine düşürdü sizce bu adamın kalıcı banlanması gerekmiyor mu?

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): allah için azıcık adeletli olun da şunu kalıcı banlayın başkası yapsa kalıcı yer

#1 - 27.12.2023 19:09
allah carpsin ki saka apmistim arkadasim sandim sonra baktim deyilmiş ozur dilerim bir daha olmaz lutfen son bir sans verın

#2 - 27.12.2023 19:17
yalan söylüyor arkadaşı sanmadı ilk baş yavru ceylan dur koşma dedi pmden de arkadaşım sandım filan demedi savunmanı yap.

#3 - 27.12.2023 20:04
yalan söylüyor arkadaşı sanmadı ilk baş yavru ceylan dur koşma dedi pmden de arkadaşım sandım filan demedi savunmanı yap.

>:(

#4 - 27.12.2023 20:14
Dostum işi zorlaştırma da savunmanı yap yetkililer karar versin şikayet hakkın da

#5 - 28.12.2023 00:33
Dostum işi zorlaştırma da savunmanı yap yetkililer karar versin şikayet hakkın da

kanka konusma bi ya cok konusuyon sen ne yilisik bir herifsin burasi fivem degil savunmami da yaptim fazla uzatma hep yanit atip duruyon :garip:

#6 - 28.12.2023 04:58
@TAR Û MAR banlanıcakşın

#7 - 28.12.2023 13:43
@TAR Û MAR banlanıcakşın

hyr ben sateçe arkadajim sanmistim yanilmisim arkataşım diyillmiş yıneim ekibi beni sever  :(

#8 - 29.12.2023 04:39
Merhaba, şikayet incelendi.

@TAR Û MAR forumdaki tavrınız, oyun içerisindeki troll davranışlarınız nedeniyle hem forumdan hem oyundan ceza aldınız. Bu tarz troll davranışlara devam etmeniz durumunda sunucudan uzaklaştırılabilirsiniz.

K/A