Konu: [13.12.2023 - Mike_Rabbertson] 11.2. Meslek Çalışanlarına Karşı Roller  (Okunma sayısı 108 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.12.2023 18:34

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Mike_Rabbertson - @flawez246

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 13.12.2023 - 18:19

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
11. Güvenli Bölgeler

11.2. Meslek Çalışanlarına Karşı Roller, Meslek Esnasında İllegal Rol: Taksicilik, tamircilik, taşımacılık gibi meslek çalışanlarına, aynı zamanda PD ve ASGH çalışanlarına çağrı üzerinden bir noktaya çekip pusu kurmak, gasp etmek, yasaklı roller arasındadır. Aynı zamanda meslek yapan kişilere(Balık, Taksicilik, Trucker) herhangi bir illegal rol yapılamaz. Ancak karakter sistemsel mesleğe dahil olmasına rağmen meslekle alakalı bir şey yapmıyorsa bu kural ile korunmamaktadır. Örneğin taksici olarak işbaşında olup taksicilik yapmıyorsa güvenli bölgede olmadığı sürece illegal rol yapılabilir. Mesleğin olay anında yapılıp yapılmadığı konusunda kararı oyun yetkilisi verecektir. Meslek ile gelen sistem, araba vb. hiçbir araç amacı dışında kullanılamaz. Duraktan alınan taksi veya limandan alınan kamyon ile polisten kaçılamaz.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba, taksicilik mesleği yaptığım sırada 20-25 dakika içerisinde farklı noktalara çağrı aldım aynı numaradan. İlk gittiğim konum Temple'dı ve taksi çağıran kişi orada yoktu. Aradım, telefonu kapalıydı. Umursamadım, ancak aynı kişi aynı şeyi ikinci kez yaptı. Bu seferde bir iş yerinden çağrı attı ve gittiğimde yine orada yoktu ve yine telefonu kapalıydı. Rapor attım ve yetkiliye durumu özetledim. Yetkili de bana kimin olduğunu söyledi ki şikayeti açabileyim. Ancak ben yine olumlu yaklaşıp /pm atmak istedim. Oyuncunun /pm durumu da kapalıydı.

Bu kişi bunu bilerek yapıyor anlaşılan, telefonu ve /pm kapatıp kendince eğlendiğini düşünüyor sanırım.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Spoiler içerisinde.

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Ceza almasını talep ediyorum.

#1 - 13.12.2023 18:41
  Arkadaş yine aynı şeylere devam ediyor ısrarla.

Bu seferde /pm'den hakaretlere başladı.

#2 - 13.12.2023 22:40
Yasaklandı.