Konu: Adam_Hilt  (Okunma sayısı 112 defa)

#0 - 09.12.2023 18:56

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Adam_Hilt @Fuhrer

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Liselotte_Schubert @claudespeed Leon_Lichtmann @sehmuscan

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 09/12/2023 - 18:39

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Dini Değerlere Küfür / /q / NON-RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Rolde bir vatandaşa saldırması sonucu takibe takıldık. Ardından kişi kaçmaya başlayıp kolluk kuvvetlerine saldırmaya yöneldi. Kişiyi taser ile etkisiz hale getirdiğimiz halde bize saldırmaya devam etti ve ardından quit attı. Küfür chatlogda gözüküyor belirtmek istemedim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaş 28 seviyeye kadar gelip halen böyle hareketlere başvuruyor, cezai işlem ona göre uygulanırsa sevinirim.

#1 - 09.12.2023 18:59
Şahitliğimi onaylıyorum, gerekli cezayı almalı.

#2 - 10.12.2023 17:16
DDK ile alakam yoktur, küfürü IC karakterim etmiştir. Rolde /q sebebi ise arkadaşın beanbag tüfeği ile DB'ye çıkmasıdır. Bu gülünç olay sebebiyle q attım

#3 - 10.12.2023 17:17
extra olarak 'Dini Değerlere Küfür'  ve '/q' adı altında herhangi bir oyun kuralı bulunmuyor, bu sebepten dolayı şikayetin reddedilmeisni talep ediyorum.

#4 - 10.12.2023 19:02
extra olarak 'Dini Değerlere Küfür'  ve '/q' adı altında herhangi bir oyun kuralı bulunmuyor, bu sebepten dolayı şikayetin reddedilmeisni talep ediyorum.
Dostum Allah'a küfür etmişsin, Arapça terim kullanmak yasak.

#5 - 10.12.2023 20:41
Karakter ortak nezaket kapsamında cezalandırılacak.