Konu: [05.12.2023] Gişe kural ihlali - Sahra Kaylee  (Okunma sayısı 150 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.12.2023 02:20

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Sahra_Kaylee @Özlem

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Batuhan_Aknc - @kubilay2163 - @TheRauch

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 30.11.2023 - 20:10

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Gişe kural ihlali - Noob DM

Alıntı
16-) TRAFİK VE ARAÇ

a) Trafik kazası sonrası çıkan tartışmalarında silah kullanmak yasaktır.
b) Konvoy halindeki araçlara kasıtlı çarpmak veya bozmaya çalışmak.
c) Tren raylarında araç sürmek yasaktır.
d) Sürekli polisi kasıtlı olarak takip ettirmek.
e) Oyuncu gruplarının yüksek olduğu alanlarda yüksek hızla araç veya oyunculara çarpmak.
f) Bir oyuncunun açtığı gişeden geçmek yasaktır.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
Sahra Kaylee adlı kadın karakter, kendisi gişelerden atlayarak geçiyor. Orada kaza yapan kişilere gelip agresif bir tavır ile küfür etmeye başlıyor. Ben de karşı çıkınca emote atmadan bir anda yumruk atmaya başlıyor, bayıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Sahra Kaylee'nin ilk olarak gişenin üzerinden atladığı yer:
Kanıtlar: GösterGizle

Sahra Kayle'nin patladıktan sonra, benim yanıma gelip agresif yapıp; üstüne bir de emotesiz saldırmaya başladığı yer:
Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): İyi forumlar.

« Son Düzenleme: 07.12.2023 00:41 Diâzz »

#1 - 05.12.2023 09:22
Merhaba, size açtığım şikayetin üstüne kinlenip açmışsınız bu belli, birde bana kinci demişsiniz. Her neyse, gişeye hızlıca çarptım, Çarpınca da zaten karşıdan ters yönden yani benim gişeme girmeye çalışan biri vardı, kafa kafaya girdik ve arabada hızlı olunca durmadı. $50 için bunu yapacak değilim, merak etme. Geri dönüp gişe açıyorum zaten, görmüşsündür.

Ayrıca şikayet açmak için atılan kanıtın süresinin dolmaması lazım. Olay 30.11.2023'te olmuş, tarih 05.12.2023... Kuralları okuyun lütfen.
« Son Düzenleme: 05.12.2023 10:02 Özlem »

#2 - 05.12.2023 19:57
Bakınız, ben kin tutmam. Siz benim arkadaşıma birlikten çıkıp, kinlendiğiniz için şikayet açıyorsunuz. Şikayetiniz de eksik, kanıtlı. Şunu anlamıyorum, sizin gişenize kimse girmeye çalışmıyordu, oradaki şahıs; araçlar patladığı için karşı şeritteki gişeden geçmeye çalışıyordu. Karşıdan siz geldiniz, normal bir şekil de gişeye çarpmadınız. Oradaki kişinin direk üzerine çıkıp patlattınız, bir de gelip agresif yapmaya başladınız. Geri dönüp herhangi bir şekil de gişe de açmıyorsunuz. Yani burada yalana gerek yok, video kaydının diğer kısımları da var. Gerip gelip sadece küfür ediyorsunuz. Lütfen bir daha bana da kinci falan demeyin, kinci sizsiniz. Tüm birlikleri gezip hepsinden CK yiyen birisiniz, umarım bir daha bu OOC olayları mevzuya katmazsanız, sevinirim. Şikayetinize de ona göre cevap yazarsanız, teşekkürler. Bu arada kuralları okumadım, yıllar geçti. Şimdi tekrardan baktım, fakat 1 hafta zaman aşımı geçmemiş. O yüzden şikayetim de bir problem görmüyorum. Bir de gişeyi geri dönüp açtığınızı söylediniz, lütfen kanıt atar mısınız?
« Son Düzenleme: 06.12.2023 00:10 Diâzz »

#3 - 07.12.2023 03:55
Sahra Kaylee (yeni adıyla Angelina Jenkins) Gişe Kural İhlali ve Deathmatching gerekçesiyle ceza alacak.