Bakınız, ben kin tutmam. Siz benim arkadaşıma birlikten çıkıp, kinlendiğiniz için şikayet açıyorsunuz. Şikayetiniz de eksik, kanıtlı. Şunu anlamıyorum, sizin gişenize kimse girmeye çalışmıyordu, oradaki şahıs; araçlar patladığı için karşı şeritteki gişeden geçmeye çalışıyordu. Karşıdan siz geldiniz, normal bir şekil de gişeye çarpmadınız. Oradaki kişinin direk üzerine çıkıp patlattınız, bir de gelip agresif yapmaya başladınız. Geri dönüp herhangi bir şekil de gişe de açmıyorsunuz. Yani burada yalana gerek yok, video kaydının diğer kısımları da var. Gerip gelip sadece küfür ediyorsunuz. Lütfen bir daha bana da kinci falan demeyin, kinci sizsiniz. Tüm birlikleri gezip hepsinden CK yiyen birisiniz, umarım bir daha bu OOC olayları mevzuya katmazsanız, sevinirim. Şikayetinize de ona göre cevap yazarsanız, teşekkürler. Bu arada kuralları okumadım, yıllar geçti. Şimdi tekrardan baktım, fakat 1 hafta zaman aşımı geçmemiş. O yüzden şikayetim de bir problem görmüyorum. Bir de gişeyi geri dönüp açtığınızı söylediniz, lütfen kanıt atar mısınız?