Konu: Nathalie_Barrow - DM  (Okunma sayısı 97 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.12.2023 21:05

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @eshorse Nathalie_Barrow

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Shepronx

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'te mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM - SKİ

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:  Rol dönen ortama koşarak gelerek direk silah çekip ateşliyor DM atıp rol ortamının tadını kaçırmaya çalışıyor gereğinin yapılasını istiyorum

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):  Kişinin bugün gün içerisinde birlikten atılma yada çıkma durumu varmı sadece DM için çıkmış olabilir ayrıca inceleme şansımız var ise incelenebilirse sevinirim teşekkürler.

#1 - 01.12.2023 21:36
Herkese iyi forumlar dilerim. Merhabalar... Sözlerime şöyle başlamak istiyorum. Aslında ben arkadaşlara sıkmayacaktım, Bunun için kendilerinden özür diliyorum.  Başkasına sıkacakken arkadaşlara sıkmışım, bunu gerizekalılık olarak algılayabilirsiniz. Kendilerinden tekrar özür diliyorum. Arkadaş birliğimi sormuş. Daha dün NC attım dostum, o yüzden birliğim yok. Dün Nc atmış birisi olarak DM' atmak herkese mantıksız ve saçma gelir, bu'da amacımın DM atmamak olduğunu gösterir  :). Evet saçma gelecek ama düşmanlarım var, rolsel olarak. Buna ister inan ister inanma. İl-legal rollerde böyle şeyler olabiliyor.  Amacım hiç bir şekilde DM' atmak değil, v2'den beri oynayan bir hesap olarak hesabımı bu boş DM' yüzünden banlatmak vs. istemem. V2'den beri oynadığım oyuna olan bağlılığımı gösteriyor. 24sv. ve Deaglim var. Silahımı kaybetmeye göze alacak kadar zengin değilim. Malesef. Beni anlayış ile karşılamanı ve Şikayetini geri çekmeni talep ediyorum. Her ikinizden de geri dönüş beklerim. İyi roller dilerim.

#2 - 01.12.2023 21:44
Kişi DM'den sonra oyundan q atmıştır, pm üzerinden şikayet açmadan uyarı yapacaktım fakat direk q attığından ötürü DM'ci olarak nitelendirdim ve şikayet oluşturdum iyi roller dilerim.

#3 - 01.12.2023 21:51
Tekrar merhabalar, arkadaşlara sıktığımda evime doğru kaçmaya başladım. Tek sığınacağım yer orasıydı. Ev'e girdiğimde relog atmam gerekti. Zaten Loglardan bakabilirsiniz. Oyuna tekrar girdim ve arkadaşlara pm üzerinden ulaşmaya çalıştım. Peter_Lost ve Darla_Diana ikilisine. 10-15'dk sonrasında Darla dönüş sağladı. Olayı bir de oyun üzerinden anlattım. Rolden kaçtığım falan yok. Yanlış algılamanı istemem cidden. İyi forumlar.

#4 - 01.12.2023 22:51
Olaya şahidim. Karakter beni de düşürdü. Uyarı olarak bir ceza almasının gerektiğini düşünüyorum iyi forumlar.

#5 - 01.12.2023 23:54
Karakter cezalandırılacak.