Herkese iyi forumlar dilerim. Merhabalar... Sözlerime şöyle başlamak istiyorum. Aslında ben arkadaşlara sıkmayacaktım, Bunun için kendilerinden özür diliyorum. Başkasına sıkacakken arkadaşlara sıkmışım, bunu gerizekalılık olarak algılayabilirsiniz. Kendilerinden tekrar özür diliyorum. Arkadaş birliğimi sormuş. Daha dün NC attım dostum, o yüzden birliğim yok. Dün Nc atmış birisi olarak DM' atmak herkese mantıksız ve saçma gelir, bu'da amacımın DM atmamak olduğunu gösterir

. Evet saçma gelecek ama düşmanlarım var, rolsel olarak. Buna ister inan ister inanma. İl-legal rollerde böyle şeyler olabiliyor. Amacım hiç bir şekilde DM' atmak değil, v2'den beri oynayan bir hesap olarak hesabımı bu boş DM' yüzünden banlatmak vs. istemem. V2'den beri oynadığım oyuna olan bağlılığımı gösteriyor. 24sv. ve Deaglim var. Silahımı kaybetmeye göze alacak kadar zengin değilim. Malesef. Beni anlayış ile karşılamanı ve Şikayetini geri çekmeni talep ediyorum. Her ikinizden de geri dönüş beklerim. İyi roller dilerim.