Konu: Diegrro Campell - Wiliam Johnson  (Okunma sayısı 85 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 30.11.2023 02:39

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Diegrro_Campell @Efxsd01 Wiliam_Johnson @seccz

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 30.11.2023 01:40

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.3. Fear RP: Normalde korku gerektiren durumlarda gerçekçi bir şekilde korku rolü (Fear RP) yapılmalıdır.
Örnekler:
- Kalabalık bir yerde veya sokağın ortasında silah çekmek
- Kendisine silah doğrulturken birden koşmaya başlamak veya silah çekmeye çalışmak
- Esir alınma, yaralı durumuna düşme, azınlıkta kalma gibi durumlarda korkusuzca davranmak
- Polis otoritesini tamamen yok saymak, silah doğrultulmasına rağmen polisin direktiflerine uymamak

2. Ortak Nezaket

Herhangi bir OOC (karakter/oyun dışı) durumda diğerlerine karşı sakin ve saygılı olmanız beklenmektedir. OOC ayrımcılık, kutuplaşma ve bu durumları role yansıtma gibi eylemlere girişilmemelidir.

Ayrıca ortak nezaket, oyun ortamındaki karşılıklı saygıyı da belirtir. Yani diğer oyuncuların oyundan keyif almasını önleyecek her türlü hareketi gerçekleştirmekte ihlal olarak sayılacaktır.

Fikrine katılmıyor veya olumsuz düşünceniz varsa bile yetkililerin size yaptığı yönlendirmeleri takip etmelisiniz. Eğer bir yetkilinin hatalı karar verdiğini düşünüyorsanız yetkili şikayeti oluşturmalısınız. Ancak kişisel çıkar çatışmaları üzerinden yetkililere gereksiz suçlama yapılması kabul edilmez, bu durumu sürdürenler cezalandırılabilir.

Rolün her zaman devam ettiği unutulmamalı ve kural ihlali varsa bile o anda rol bölünmemelidir. Rolün bölünmesine bağlı olarak çıkacak tartışmalar da ortak nezaket kuralını ihlal edecektir. Rol bittikten sonra ihlal varsa forumdan oyuncu şikayeti oluşturmalı ve burada da ortak nezaket ilkelerini korumalısınız.
Örnekler
- /pm, /b gibi OOC kanallar üzerinden hakaret veya küfür etmek
- spam/flood yaparak iletişimi baltalamak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bir mekanda roldeydik ve aramızda brawl rolü çıktı gayet keyifli ve ihlal yapmadan rolümüzü gerçekleştirdik. Rolümüze devam ederken bu iki arkadaş geldi, bize saldırmaya başladılar maske takıp silah çektiğim zaman onları uyarmak için sıkmayacaktım fakat hala üstüme Beyzbol sopası ile koşmaya devam ettiler ve anime düşürüp beni öldürdüler. Ek olarak Diegrro Campell karakterine sahip olan arkadaş bana pm'den ortak nezakette bulundu.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:https://streamable.com/uyd1or https://cdn.discordapp.com/attachments/1138657222264619049/1179565345535709254/sa-mp-211.png?ex=657a3ed5&is=6567c9d5&hm=ebe1e0eecd99f90e66a3ca2ed75b308c350451ed4cf891f413d6e583748582f5&

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 30.11.2023 03:43
İkimizin adınada konuşuyorum, sen silahı tutmuyorsun. Kendince akıllılık yapıyorsun direk sıkıyorsun, çok mu akıllısın oğlum sen silahı sıkmasaydın tutsaydın dediğin olurdu.

#2 - 30.11.2023 04:10
İkimizin adınada konuşuyorum, sen silahı tutmuyorsun. Kendince akıllılık yapıyorsun direk sıkıyorsun, çok mu akıllısın oğlum sen silahı sıkmasaydın tutsaydın dediğin olurdu.
Sıkmak zorunda kaldım silahı göstermeme rağmen hala arkadaşın konuşuyor + adına Bug Abuse şikayetini ve daha çok ihlali açacağım.

#3 - 30.11.2023 15:23
Vallahi akıllı kardeş, bizim suçumuz yok kendi kendine. Birşey yapıyorsun.

#4 - 30.11.2023 15:57
Videoya bakıldığında silahınızı çektikten sonra William Johnson'ın üzerinize koştuğu ve sizin ona bir el ateş etmenize rağmen saldırmaya devam ettiği gözüküyor. Sonrasında silahı bırakmışsınız ve kaçmaya çalışırken kapana kısılarak düşürülmüşsünüz. Ancak ortak nezaket ihlali bariz, sunucuda bu gibi tutumları kesinlikle istemiyoruz. Bu nedenle Diegrro Campell karakteri Ortak Nezaket kapsamında cezalandırılacak. @seccz siz de silah çeken birisine saldırırken bir daha düşünmelisiniz, aynı ihlalin tekrarında ağır bir ceza alacaksınız.