Konu: Darkeem Bishop - İhlal Üstüne İhlal.  (Okunma sayısı 84 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.11.2023 21:16

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Darkeem Bishop - @Emocann

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Aktif Rolde Bağlantı Koparma, Yki, Pm üzerinden toksiklik.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş dün bana silah çekme girişiminde bulundu, ben de onu dövdüğüm esnada jail yedim. Karakterimin jaillerinde gözüküyor zaten, dün yediğim bir jail. Neyse, jailimi bekledim ve bugün bu arkadaşı Idle Gas'da benzin almaya gelirken görüyorum. Arkadaşı bir güzel dövecekken, canının düştüğünü, düşecek olduğunu görüyor ve q atıyor. Arkadaş daha sonrasında oyuna girdiğinde rolü kaldığı yerden devam ettiriyorum. Arkadaşı orada düşürüyorum. Düşmesine rağmen bana sövüyor ve yerde küfürler ediyor. Daha sonra kalktığı gibi motora biniyor ve olay yerinden gidiyor. Arkadaşımız sonrasında pm üzerinden toksikliklere başlıyor, dün yediğim jaili söyleyerek beni bir nevi eziklemeye çalışıyor ::).

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Q atıyor.
Spoiler: GösterGizle

Oyuna girip düştüğü zaman yerde küfürler ediyor.

Kahkaha atarak kalkıp motora biniyor.

Pm üzerinden dün yediğim jail hakkında toksiklemeye çalışıyor. :D

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaştan şikayetçiyim, böyle yetersiz profilli oyuncuların barınmamasını istiyorum. Alabileceği en yüksek cezayı almasını, bir daha böyle bir hata yapmayacağını anlasın istiyorum.

#1 - 29.11.2023 21:40
Sen kimsin ki seni görünce Q atacağım? Dün 400dk attılar diye iyi kin kapmışsın, gereken cezayı işleme sürebilirsiniz.

#2 - 29.11.2023 21:51
Sen kimsin ki seni görünce Q atacağım? Dün 400dk attılar diye iyi kin kapmışsın, gereken cezayı işleme sürebilirsiniz.

tm.

#3 - 30.11.2023 16:42
Darkeem karakterinin bağlantısı kopmuş ve bir dakika içerisinde oyuna geri dönmüş ancak bir yerden kalkma emote'u olmadan direkt motora bindiği ve gittiği gözüküyor. Darkeem Bishop karakteri Yaralı Kural İhlali ve Ortak Nezaket kapsamında cezalandırılacak.