Öncelikle hepinizi selamlıyorum, iyi bir gün geçirmeniz dileği ile...
Forumda bildiğiniz üzere bir bildirim sistemi var ancak bu sistem sadece bir kişi sizi gönderiye veya yoruma etiketlediğinde bu bildirim geliyor. Bu sistem daha da geliştirilebilir.
Bazen karakter tanıtımlarımızda, oluşum tanıtımlarımızda, şikayetlerde veya genel sohbet & tanışma kaynaşma konularında attığımız bir yoruma cevaplar geliyor, bunu da alıntılayarak yapıyoruz. Yapılan alıntılardan da bazen haberimiz olmuyor, kaçırabiliyoruz.
Bu yüzden forum bildirim sisteminde gönderimize veya yorumumuza yapılan alıntılarda veya o gönderiye & yoruma atılan emojilerin bildirimi gelebilir.
Örnek:
@the batuhan batrix gönderinizi & yanıtınızı alıntıladı: "Ben de böyle düşünüyorum."
@the batuhan batrix gönderinize "

" bıraktı.
Bu konuda sadece alıntılar değil, eğer kabul edilirse yönetimin aklına gelecek şeyler de eklenebilir tabii ki.
Bunun yanı sıra bazı forumlarda gördüğüm güzel bir özelliğin de buraya eklenebilir olduğuna inanıyorum, forum profilimizde bir şeyler paylaşma, başkalarının yazı yazması.
Bir profesyonel güreş forumunda keşfettiğim bu özelliği belki burada da kullanabiliriz. Spoiler'da resmi var.
Tabii bu bildirim sistemine de entegre edilebilir, şu şekilde:

Aynı zamanda forumdaki bildirim butonu da bu tarzda yapılabilir.