Konu: Lars Dreyer  (Okunma sayısı 87 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 25.11.2023 22:25

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: https://www.vice-rp.com/forum/index.php?action=profile;u=5324

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 25.11.2023 22.00 Suları.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Hakaret.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: İdlewood bölgesinde benzin almak için durduğumda etrafta garip garip koşturup araç kapılarını açıp kaçan Bantom Brims üyelerini rahatsız edebilecek hareketler sergileyen bir elemana napıyorsun tarzı bir soru sordum, ardından birliğimde olduğunu tespit ettim. Bu tarz düşük rol bilgisine sahip birisinin birliğimde bulunamayacağını belirterek birlikten çıkarttırdım. Hakarete dair gerekli SSler mevcut. Loglarım incelenebilir. Karşı tarafa herhangi bir hakaretim bulunmamakta.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Normalze bu tarz şeylerle uğraşmam ama bu sana özel dostum :)

#1 - 25.11.2023 22:37
Öncelikle Merhaba,

Hakkımda şikayet oluşturan arkadaşı tavrından dolayı hakaret etmiş bulundum. Bunun sebebi ise, aracım Idlewood bölgesinde bozuldu ve tamir kiti almak için markete girdim o sırada klavyeden yanlışlıkla G harfine basarak aracının yan kapısını açmış bulundu bu sebepten dolayı bana "[20:08:07] (( >> Pedro Mavridis (91): Napıyorsun? ))" şeklinde bir mesaj yolladı. Daha sonrasında seni bu birliğe kim aldı vb. kelimeler kullanarak role play bilgimi sorgulamaya başladım. Ardından aynı birlikte bulunduğumuzu birliğin belli başlı bir üyesi olduğunu ve mesajlarda gördüğünüz gibi birliğin liderine Larsı at abi tarzı mesajlar yollamış. Aramızda herhangi bir rol geçmedi yarı aktif bir durumdayım ayrıca oyunda, birlikten bu söylemleri üzerine kendim ayrıldım. Kendisi beni çıkartamadı.. Bunuda belirteyim.  "[20:13:08] [VC] {C8C8C8}Mykonos Organizasyonu adli birlikten/olusumdan kendi isteginle ayrildin."

Kısaca belirtmek gerekirse kişiyle aramızda herhangi bir rol geçmedi, sadece aracının kapısını yanlışlıkla G basıp aracının kapısını açtığım için ve aramızda gergin bir dialog geçmesi sebebiyle kasıtlı olarak şikayet açmış durumda. Benim savunmam buydu, abartılacak bir şey olduğunu görmüyorum ve herhangi bir role play kuralınıda ihlal etmedim. Kişiyle aramızda rol dahi geçmedi dediğim gibi yarı aktif durumdaydım haftalar sonra bugün girdim oyuna ama arkadaş sağolsun, girmem ile çıkmam bir oldu keyif kaçırdığı için. Ve ayrıca, ucube rolü yaptığımı belirtiyor @Mavridis isimli kişi..
« Son Düzenleme: 25.11.2023 22:46 Hermaphros »

#2 - 25.11.2023 22:48
Harun, yani Hermaphros ile Discord üzerinden görüşme sağlayıp meseleyi tatlıya bağladık. Şikayeti geri çekiyorum.

#3 - 25.11.2023 22:53
Faruk ile aramızdaki problemi Discord üzerinden hallettik, bende savunmamı geri çekiyorum.

#4 - 27.11.2023 18:44
K&A