0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba loglara bakılırsa gözüküyor zaten, oyuna yeni girmiştim yüksek pingimden dolayı sürekli oyundan kopmalar yaşıyorum. Buda onlardan birisi çatışma rolü başladığında oyunda değildim internet bağlantısı kopmasından dolayı girdiğim gibi devam ettim. Videoda gözüktüğü gibi laglı hareket ediyorum. Ayrıca canım gitmişti gitmediği sanılmasın, aşağıya indiğimde canım yarıya düşmüştü. Ek olarak belirteyim karakterimin dayanıklılık seviyesine bakılabilir gayet yüksek + uyuşturucu kullanınca bu durum artışa geçiyor. Bana isabet ettirdiğiniz mermi sayısı iki olarak gözüküyor. Diğer şikayet konusuna gelecek olursak ikisi de reddedilmiş şikayetlerdir. Herşeyi god diyerek algılamanız normal değil
Uyuşturucu kullandığımı görmüyorsun çünkü rolden önce kullanmıştım.HP hesaplamasını sana bırakıyorum sen düşün. Gerçi bu durumun hp ile alakası yok ben bilgin olsun diye söylüyorum sana. Bariz belli oluyor 6-7 dediğin şey bana attığın hit değil isabet etmiyor bile. Laglı olduğum gayet açık ve net gözüküyor. Log kontrolleri yapılınca zaten her şey ortaya çıkacak sen kendini god diye şartlandırmaya devam et. Savunmam bu kadar sonuçlandırabilirsin @Lia