Konu: Dienekes Ruslan memmedov GOD  (Okunma sayısı 271 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 25.11.2023 19:57
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ruslan Memmedov @dienekes
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Juvas king of the street
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video da belli olmakda.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.
3 Parti yazılım. (GOD)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Chorro birliği ile anlık çatışma rolüne giriyoruz, bütün arkadaşları düşdükden sonra bu arkadaşa sıkıyoruz ama işlemiyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle
-https://www.youtube.com/watch?v=oZZeo9CcQ8w-

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşın gerekli cezayı almasını istiyorum.

#1 - 25.11.2023 19:59
Mermime bakıp şikayet açıcak arkadaşlara söylüyorum, Mermi.cs Kullanmıyorum arkadaşlar.
Sevkiyatdan gelen silahlar buga girdiği için mermim 100.
(Kanıt bulunuyor)

Fazla istek üzerine ekledim.
« Son Düzenleme: 25.11.2023 20:19 Uzgun »

#3 - 25.11.2023 21:50
Merhaba loglara bakılırsa gözüküyor zaten, oyuna yeni girmiştim yüksek pingimden dolayı sürekli oyundan kopmalar yaşıyorum. Buda onlardan birisi çatışma rolü başladığında oyunda değildim internet bağlantısı kopmasından dolayı girdiğim gibi devam ettim. Videoda gözüktüğü gibi laglı hareket ediyorum. Ayrıca canım gitmişti gitmediği sanılmasın, aşağıya indiğimde canım yarıya düşmüştü.  Ek olarak belirteyim karakterimin dayanıklılık seviyesine bakılabilir gayet yüksek + uyuşturucu kullanınca bu durum artışa geçiyor. Bana isabet ettirdiğiniz mermi sayısı iki olarak gözüküyor. Diğer şikayet konusuna gelecek olursak ikisi de reddedilmiş şikayetlerdir. Herşeyi god diyerek algılamanız normal değil   :)

#4 - 25.11.2023 22:21
Merhaba loglara bakılırsa gözüküyor zaten, oyuna yeni girmiştim yüksek pingimden dolayı sürekli oyundan kopmalar yaşıyorum. Buda onlardan birisi çatışma rolü başladığında oyunda değildim internet bağlantısı kopmasından dolayı girdiğim gibi devam ettim. Videoda gözüktüğü gibi laglı hareket ediyorum. Ayrıca canım gitmişti gitmediği sanılmasın, aşağıya indiğimde canım yarıya düşmüştü.  Ek olarak belirteyim karakterimin dayanıklılık seviyesine bakılabilir gayet yüksek + uyuşturucu kullanınca bu durum artışa geçiyor. Bana isabet ettirdiğiniz mermi sayısı iki olarak gözüküyor. Diğer şikayet konusuna gelecek olursak ikisi de reddedilmiş şikayetlerdir. Herşeyi god diyerek algılamanız normal değil   :)

2 Hit? Uyuşturucu kullanmadın ayrıca Chet de öyle bir şey yok, Dostum açık ve net kullanmışsın işte.

Acı ama gerçek doğrular.
Sadece üstte yediğin hitleri sayarsak 6-7 Adet Deagle en az 3-4 adet de Ak hiti yiyorsun, aşağıya atlıyorsun, yine benden 1-2 hit yiyorsan ve yine düşmüyorsun, açık ve bariz şekilde God kullanıyorsun dostum.
« Son Düzenleme: 25.11.2023 22:25 Uzgun »

#5 - 25.11.2023 22:31
Uyuşturucu kullandığımı görmüyorsun çünkü rolden önce kullanmıştım.HP hesaplamasını sana bırakıyorum sen düşün. Gerçi bu durumun hp ile alakası yok ben bilgin olsun diye söylüyorum sana.  Bariz belli oluyor 6-7 dediğin şey bana attığın hit değil isabet etmiyor bile. Laglı olduğum gayet açık ve net gözüküyor. Log kontrolleri yapılınca zaten her şey ortaya çıkacak sen kendini god diye şartlandırmaya devam et. Savunmam bu kadar sonuçlandırabilirsin @Lia

#6 - 25.11.2023 22:35
Kanıtları atacağım, arkadaş hit yiyor canı gitmiyor, ek olarak rol ortasında oyundan çıkıyor, tekrardan ölümsüz bir şekilde savaşıyor.

#7 - 25.11.2023 22:40

Videoyu yavaşlatıp izleyebilirsin.

Video izlenirken q attığı aradan tekrardan oyuna girip çatışmaya devam ettiği videoda fark edilebilir.
« Son Düzenleme: 25.11.2023 22:42 Juvas king of the street »

#8 - 26.11.2023 17:54
Uyuşturucu kullandığımı görmüyorsun çünkü rolden önce kullanmıştım.HP hesaplamasını sana bırakıyorum sen düşün. Gerçi bu durumun hp ile alakası yok ben bilgin olsun diye söylüyorum sana.  Bariz belli oluyor 6-7 dediğin şey bana attığın hit değil isabet etmiyor bile. Laglı olduğum gayet açık ve net gözüküyor. Log kontrolleri yapılınca zaten her şey ortaya çıkacak sen kendini god diye şartlandırmaya devam et. Savunmam bu kadar sonuçlandırabilirsin @Lia

Dostum uyuşturucu kulanıp oyundan çık gir yaptığında uyuşturucu etkisi gidiyor.
Bir dediğin diğerini tutmuyor.

#9 - 30.11.2023 22:22
Yasaklandı.