Konu: [12.11.2023] - İzinsiz rellenen modellerim.  (Okunma sayısı 613 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 12.11.2023 22:33
Zaten belirttiğim gibi, biriyle aram bozuk da olsa. Bana herhangi bir zararı olsa dahi, parasal açıdan veya saygı açısından zararı olmadığı sürece kimsenin modlarını rellemedim. Rellemem de. Sütten çıkma ak kaşık olmadığın halde, beni şikayet ettikten sonra bile arkadaşlarınla ve kendince toksiklemeye devam ettiniz.

Rellenenlerin ortak noktasını sana yukarıda belirttim. Araba modlarımı insanlara verenin skinini relledim, araba modumu alıp relleyenin skinlerini relledim. Öncekiler ise onaylı olmadığım, bundan 6 7 ay önceki zamanın relleri. Şikayet ile olan alakalarını anlayamadım, eklemeni beni yeterince kopyalayamamanla oluşan hırsına veriyorum. Her şey karşılıklıyken bu kadar içerlemen beni derinden etkiledi, umarım yakın zamanda sağlığına kavuşursun. Daha fazla alakasız içerikler eklemek yerine beklemeyi deneyebilirsin.

Okuduğunu anlamama problemin olduğunu tespit ettim, daha fazla ileti atma da sonuçlansın.

#21 - 12.11.2023 22:40
Şikayet ile olan alakaları senin iş ahlakın Eren, onaylı bir skin yapımcısının bu hareketleri yapması, bu şekilde davranması... Me'h, tek zırvaladığın cümle kopyasın da kopyasın. Düzgün bir savunma yap dostum. Sen onaylı bir skin yapımcısısın, araba modun ile alakası olmayan birinin sana yaptırdığı modelleri relleyemezsin. Araba modu olayı olsun olmasın, yapamazsın. Ki ek olarak, savunduğun şey şu; benim arabamı relledin ve senin modellerini relledim. Eren ilk önce sen benim modellerimi relledin, eğer benim modellerimi rellediğin saat öncesinde, senin arabanı dağıttığıma dair bir kanıt iletirsen, bu sunucudan banlanmayı göze alırım. Adminleri kandırmaktan başka bir şey yapmıyosun.

Tarafımca atılan son iletiydi, zaten gördüğüm kadarıyla squad üzerinden permin alınmış... Doğru karar verilmiş, şikayetin sonuçlanmasını bekleyeceğim. İyi roller.

#22 - 12.11.2023 22:41
Cevreni dmime yonlendirmezsen sevinirim dostum, bu kadar yakin takip hos olmuyor. Forum iletilerimden takip edersiniz, malum muptelasisin.  ::) ::)

#23 - 12.11.2023 22:44
Üslubun ve davranışların ile kendini daha iyi tanıtamazdın.
Samimiyetsiz arkadaş ortamı değiliz, ne ben onlara emir veririm, ne de arkadaşlarım yaptıkları şey için bana hesap verirler.

#24 - 12.11.2023 22:46
tamam kanzimanzo, en uslub bozan benim  :D
Pasa pasa bekle.
kanzimanzo bekleme ilgi.

#25 - 12.11.2023 22:55
Yeterince açıklama ve savunma yapılmış. İncelenecek ve sonuçlanacak.

#26 - 21.11.2023 13:06
İkili çatışmaları sorumluluk aldığınız alanlara yansıtarak mağduriyet oluşturamazsınız. Şikayet sonuçlandırıldı, inf Vice-Squad modelleme ekibinden çıkartıldı.