Konu: Draxler Schaeffer-RK  (Okunma sayısı 103 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.11.2023 00:34

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Draxler_Schaeffer @allahinaslani

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: videoda ve sste gözükmekte

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
RK ihlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşı düşürüyoruz ve bir saat sonra hoodda araç sürüyor. Yaralı rolünü gerçekleştirdiyse buraya ss olarak atabilir.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

https://hizliresim.com/2x45235

Ek açıklamalar(varsa): Gereken cezayı alsın.

#1 - 20.11.2023 01:05
Öncelikle bana sıkma sebebinizi, yani düşmanlık kanıtını atar mısın? Onaylı hood içerisinde illegal birlikte olmayan kişiler dahil gelip silah sıkıyorsunuz. Önce kanıtları görelim, fm tarafından savaş başlatmak için izin alındı mı? Birde araç sürmüyorum, araç içerisinde duruyorum onu da geçtim eklediğin sste @Anomaly ile pmleşiyorum araç kaybolup duruyordu. Araç sürmemem bir yana yarım saat ara ile hooda gelip silah sıkmanız  :-\ :-\

#2 - 20.11.2023 01:08
Öncelikle bana sıkma sebebinizi, yani düşmanlık kanıtını atar mısın? Onaylı hood içerisinde illegal birlikte olmayan kişiler dahil gelip silah sıkıyorsunuz. Önce kanıtları görelim, fm tarafından savaş başlatmak için izin alındı mı? Birde araç sürmüyorum, araç içerisinde duruyorum onu da geçtim eklediğin sste @Anomaly ile pmleşiyorum araç kaybolup duruyordu. Araç sürmemem bir yana yarım saat ara ile hooda gelip silah sıkmanız  :-\ :-\
Şikayetleri karıştırdın sanırsam, arkadaşım neden sıktığımızı attı zaten, Hepiniz papağan gibi tekrarlamayın. İyi forumlar, sonuçlanabilir.

#3 - 20.11.2023 01:54
 ::) Öyle olsun bakalım, sonuçlansın.

#4 - 20.11.2023 16:46
Araç sürdüğüne dair bir kanıt bulunmuyor, ki yüksek hızda olmadığı sürece sürebilir. Yetersiz kanıt gerekçesiyle kapatıldı.