Konu: koca oğlan god  (Okunma sayısı 483 defa)

#10 - 11.11.2023 00:02
Öncelikle merhabalar. O ortamda bulunduğumdan dolayı küçük bir açıklama yapmak gereksiniminde bulundum. Bundan önce bir çok şikayet açtınız ve biri dışında hepsi reddedildi. Bunların dışında şikayet açan kişiler & şahit olan kişiler ne hikmetse sırasıyla banlanıyor. İkisi hileden, biride bugün Manifesto tarafından "Troll" sebebiyle banlandı. Her neyse konuya dönelim. Öncelikle videoda "Dienekes_Milos" adlı kişinin zıplayıp /q attığı açıkca belli olmaktadır. Kişi bundan dolayı zaten 10 saat jail yedi. Bunun dışında kişinin GOD olduğunu iddia ediyorsunuz. Kişinin dayanıklılık seviyesinin yüksek olması + önceden fazla bir şekilde uyuşturucu kullanmış olduğundan dolayı canı kolay kolay inecek değil. İki kez kişiye hit attıktan sonra kişi zaten /q çekmiştir. Bundan mütevellik kişinin can barında herhangi bir düşüş görülmemektedir.

Masadan banlanıyor dostlarınız....

#11 - 11.11.2023 10:35
Ne anlattın kanka öyle. Q attı  o yüzden hasar almadı diyorsun, ilk 4 5 hiti koşaraken yiyor bu da 5*43  215 eder, isterser 260 can olsun isterse 300 olsun maksimum 260 can olabilir. Buna bağlı olarak da can barında oynama olması gerekiyor, arkadaşın can barında hiç bir oynama olmadı. Bariz bir şekilde god kullanıyor.

Banlanan kişiler ile alakam yok, onlar ile beni aynı kefeye koyma dost.

#12 - 11.11.2023 13:40
Öncelikle merhabalar. O ortamda bulunduğumdan dolayı küçük bir açıklama yapmak gereksiniminde bulundum. Bundan önce bir çok şikayet açtınız ve biri dışında hepsi reddedildi. Bunların dışında şikayet açan kişiler & şahit olan kişiler ne hikmetse sırasıyla banlanıyor. İkisi hileden, biride bugün Manifesto tarafından "Troll" sebebiyle banlandı. Her neyse konuya dönelim. Öncelikle videoda "Dienekes_Milos" adlı kişinin zıplayıp /q attığı açıkca belli olmaktadır. Kişi bundan dolayı zaten 10 saat jail yedi. Bunun dışında kişinin GOD olduğunu iddia ediyorsunuz. Kişinin dayanıklılık seviyesinin yüksek olması + önceden fazla bir şekilde uyuşturucu kullanmış olduğundan dolayı canı kolay kolay inecek değil. İki kez kişiye hit attıktan sonra kişi zaten /q çekmiştir. Bundan mütevellik kişinin can barında herhangi bir düşüş görülmemektedir.

Masadan banlanıyor dostlarınız....

Oluşumumuzdan kimse troll veya benzer durumlardan dolayı yasaklanmadı ve ceza almadı. Bence bir şeyleri ortaya atarken en azından kim neyin nesi diye bir bakmanı öneririm, söylediğin kişilerin  bizimle hiçbir alakası bile yok.. Arkadaşınızı yasaklatmamak için çamura yatmaya çalışıyorsunuz ve olayı uzatmaya bakıyorsunuz..

#13 - 11.11.2023 21:14
Kardeşim hala delicesine god olduğumu iddia ediyorsun  güldürme beni.  Neyi ne kadar anlatırsak anlatalım bunları söyleyeceği iki kelimden fazlası olmaz ''GOD GOD''  Boş konuşmaya başladınız, Adminler sonuçlandıracaktır.

#14 - 11.11.2023 21:17
Kardeşin falan değilim, savunmanı yaptıysan sonuçlanabilir. Q atmadan önce 5 hit yiyorsun sonuçlanabilir.

#15 - 19.11.2023 06:46
@Lia Sonuçlar mısınız

#16 - 05.12.2023 17:26
Yasaklı durumda.