Konu: Ohanna Jemma - Non RP  (Okunma sayısı 129 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.11.2023 15:38

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ohanna Jemma @Rock58

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Vincent Santini.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 13/11/2023 17:18

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Non RP

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: İçeri bir müşteriye kumar oynatmak için girdiğimde bu manzarayla karşılaştım arkadaş mekanın ortasında kumar oynatıyor kartları yere açıyor herhalde

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/tecd6xx

Ek açıklamalar(varsa): Lütfen Gereken Yapılsın eğer oynadığı için suçlu ise kumarı oynayan arkadaşa da ceza verilsin, iyi günler.

#1 - 14.11.2023 16:51
Adım geçmiş bir olay için savunma yapacağım, Ohanna karakteri ile kumar oynuyorduk fakat içeride de kumar oynandığı için zarlar karışıyordu (chatlog) bu yüzden daha öteye geçmemi istedi ve geçtik, bunda cezalandırılacak veya non-rp yapılacak bir durum yok. Rolsel olarak şahıs, ortaya masa çekmiş gibi yaptı ve öyle oynattı. İyi roller, iyi günler dilerim.

#2 - 14.11.2023 17:22
Adım geçmiş bir olay için savunma yapacağım, Ohanna karakteri ile kumar oynuyorduk fakat içeride de kumar oynandığı için zarlar karışıyordu (chatlog) bu yüzden daha öteye geçmemi istedi ve geçtik, bunda cezalandırılacak veya non-rp yapılacak bir durum yok. Rolsel olarak şahıs, ortaya masa çekmiş gibi yaptı ve öyle oynattı. İyi roller, iyi günler dilerim.

Tabiki eğer böyle bir rol döndüysa gerekli kanıtlarınızı sunabilirsiniz, masayı çektiğine dair emoteler veya daha fazlası, her hangi bir yetkiliden yanıt gelene kadar başka cevap gelmeyecektir.

#3 - 14.11.2023 18:28
Kumar oynarken neden bir ss alalım oyun sonuçta biz orda rolsel masa kurduk neden bunun ss'ni alayım hata falanda yaptığımızı düşünmüyoruz Chatlog karışyıor diye bizde böyle yaptık.

#4 - 14.11.2023 19:36
Şikayetimi geri çekiyorum

#5 - 15.11.2023 05:20

Etkileşim açısından oyuncuların birbirine forum üzerinden karşı sakin ve saygılı olması bekleniyor, ortak nezaket kapsamında cezalandırılacak. Şikayet açmak için şikayet açmamalısınız.