Konu: Gervais Pascal- OOC Hakaret, Fail RP  (Okunma sayısı 162 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.11.2023 02:03

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Gervais_Pascal @WilliamMasterson

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Dominic Adams - @Jacktekk

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 18:11.2023 - 1:40-1:50 arası.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: OOC Hakaret, Fail RP

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Rol içerisinde arkadaş 1.26 ve 1.24 suçundan yakalandıktan sonra arkadaşın sevkini biz üstlendik. Arkadaşı departmana götürdük ve departmanda üstünü aramam sonucu Sopa buldum ve /do dan nerede olduğunu sordum, arkadaşda /do Arabada gibisinden bir yanıt verdi. Arkadaşın araca eşya koyma sistemini bilmediğini düşündüğüm için çok üstüne düşmedim ve el koydum. Ardından arkadaş pmden hakaretler savurmaya başladı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaş 17 Level olmuş fakat hala ortak nezaket kurallarından haberdar değil. O:-)

#1 - 18.11.2023 02:19
şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 18.11.2023 15:53
Merhaba, iyi günler.
Ev soygunundaydım ve ne bir uyarı ne bir kapı tıklamasıyla uyarıldım. Direkt olarak içeri girdiler ve beanbaglerle ateş ettiler. Buna sinirlendim ve bu arkadaşlara biraz patladım. Öncelikle ettiğim küfürler için özür diliyorum kendisinden. Fail RP yapmadım bunun için kanıtınız var ise atabilirsiniz. Ortak nezakete gelirsek zaten özür diledim şikayeti çekmezse cezalandırabilirsiniz. Teşekkürler.
Pm den verdiğin cevaplar yeterli bunun için, yaptığın rol hatası da ortada. Ortak nezaket hatası da ortada, Şikayetimi geri çekme taraftarı değilim, yetkili arkadaş talep ederse el koyma ile ilgili kanıtları ulaştırabilirim.

#3 - 18.11.2023 15:57
Kiralık araca zaten bir şey koyamazsınız, rollerinizi sistemin size yapmanız için olanak sağladığı noktalarda yapabilirsiniz. Bunun için polislere bu denli sert çıkışmanız kabul edilebilir değil. Gervais Pascal karakteri Ortak Nezaket ve Non RP kapsamında cezalandırılacak.