Konu: Fear rp  (Okunma sayısı 89 defa)

#0 - 07.11.2023 05:13

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Hadron

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @riporti666

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ss de gözüküyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Fear rp

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Tekrardan selamlar, Diğer açtığımız olayın ilk sıraları. Buna farklı bir şikayet açmak daha iyi bir fikir geldi, arkadaşın suratına silah doğrulttuğumuz halde hala konuşmaya devam ediyor, bizim dediklerimizi dinlemiyor ve aracını geri geri olay yerinden uzaklaştırıp kaçmayı deniyor. Biraz realistik düşünürseniz zaten, böyle bir olayın olamıyacağı kesindir. Arkadaş hap etkisinde falanda olamaz rol içinde, konuşması harakleri yada verdiği tepkiler normal şekilde. Fear rp kural ihlalinden ceza almasından yanayız, herkese iyi günler ve roller.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Fear rp yapmıyor.

« Son Düzenleme: 07.11.2023 05:14 eneskral002 »

#1 - 07.11.2023 05:50
Tekrardan haksız bir suçlama. Fear RP yaptığımı emotlardan ve konuşma tarzımdan görebilirsiniz. Idlewood benim bölgem ve mahallede olan tüm herkes arkadaşım. Idlewood'un arkasındaki aralıkta bağırıyorsun ve arabama silah tutuyorsun. Bu durumda senin Fear RP yapman gerek. Sözlerimle senin odak noktanı dağıtmaya çalışıyorum ve doğru zamanı kolluyorum. Savanna model arabamın motoru ilk baştan itibaren açık şekildeydi. Bu konu hakkında karşıdaki kişiler uzatmaya devam ederse savunmam devam edebilir.

#2 - 07.11.2023 05:54
Eklemek istediğim son birkaç şeyler daha var. 130 saat Vice'da zaman geçirmiş bir oyuncunun Deagle marka silaha erişmesi imkansız düzeyde. Büyük ihtimal birisinden almış veya yan hesabı olarak kullanıyor. Bu kadar zaman geçirmesine rağmen sicli oldukça kalabalık. İşlenen suçlarına baktığınızda anlayacaksınız.
https://hizliresim.com/858vbpr

#3 - 07.11.2023 05:58
Eklemek istediğim son birkaç şeyler daha var. 130 saat Vice'da zaman geçirmiş bir oyuncunun Deagle marka silaha erişmesi imkansız düzeyde. Büyük ihtimal birisinden almış veya yan hesabı olarak kullanıyor. Bu kadar zaman geçirmesine rağmen sicli oldukça kalabalık. İşlenen suçlarına baktığınızda anlayacaksınız.
https://hizliresim.com/858vbpr
Dediğim gibi bunun için şikayet açabilirsin, @riporti666 adlı arkadaştan silah aldım. Bugünlük kullanıp geri verdim, hesaplarım kontrol edilebilir. Sicilim seni alakadar etmez. İyi roller. Yan hesabım olsa 2k jail bekletmem.
Konuları başka yere çekmeye gerek yok.  :)
« Son Düzenleme: 07.11.2023 06:00 eneskral002 »

#4 - 07.11.2023 14:17
Savunma yeterli görüldü.