Konu: Maskeli_31205|Maskeli_28663 /q  (Okunma sayısı 420 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 23.10.2023 19:32
Q attın diyorsun ve attığıma dair bir kanıt sunmuyorsun, affedersin. Geri zekalı mısın? Burada bana suçlama yapıyorsun ve yaptığın suçlamada benim /id vesaire böyle bir şey yazmamışsın, bence kuralları gözden geçirmen gerekir. Kuralları bilmeyerek nasıl buraya kadar geldin garip. /id isim yaptığında kişi maskeliyse maskenin idsi, maskeli bir isim, /id maske_xxx attığında da ismin çıktığını bilmeni isterim. Eğer merak ettiğin ve bilmediğin birkaç şey daha varsa sor. Bilgilendirelim, demek ki bulunduğun kişiler seni yeteri kadar bilgilendirememiş. Birliğin yetkili/ismi geçen kişisi olarak bunu bilmemen bana çok gülünç bir durum gibi geldi ve diğer kişilere de öyle geliyordur. O zaman bizden sonra da Rodeo'da gezen tüm masekli sultan veya maskeli kişileri vurdun (lmao) garipsiniz, Aciz demişsin de, bilmediğin kişileri takipleyip o süper hilenle kendin fotoğraf/video atmayacak kadar da sen acizsin. ESP ile garajdaki adamları bulmaya devam mı? Zeka seviyesinin göreceli olduğunu ve ne kadar da düşük olabileceğini geleceğin senin sayende bir kez daha öğrenmiş olduk, sağ ol.
Yok çekmeyeceğim, vallahi. Boşa yazmayın.

#11 - 23.10.2023 19:39
Buradaki görüntülerde ismimi göremiyorum ve discord görüntülerinin de kanıt niteliğinde sayılmadığını bilmiyorsun galiba, bak. Bİr şey daha öğrenmiş oldun. Sonuçlanabilir artık, bu arkadaşla ben ve diğer arkadaşlarım konuşmamak istemiyoruz artık, senin gibi profillerle desem tam yeri. iqless

#12 - 01.11.2023 13:45
Savunma yeterli görüldü.