Konu: [ss - Sergio Campos] godmode şüphesi, slap cleosu, improved ya da antistun  (Okunma sayısı 287 defa)

#0 - 03.11.2023 21:26
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Sergio Campos - @Crystal4life
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Önce üç defa mermi yetiştirdim, dayanıklılığı olduğu için düşmeyebileceğini düşündüm. Ancak yanına gittiğimde hala canı yüzdü. Daha sonra bir mermi daha vuruyorum, bir mermi daha vurduktan sonra canı tekrardan fulleniyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 04.11.2023 03:03
hiçbirini kullandığım yok, araçtan inip sıktığında orada benim ekranımda hasar(mermi isabet etmemişti.) almamıştım. Şimdi vurabildiğini gördüm, Hepiniz hile ile oynadığınızı bana zaten orada gösterdiniz, Hitman47 gibi tüm vuruşlar isabetliydi. Özellikle sen, her açıdan her yerden beni vurabiliyordun her neyse zaten hileden dolayı karakterin yasaklanmış.. God falan yok, canım azaldığında çilek yiyordum. Sonuçlanabilir.

#2 - 04.11.2023 03:04
sonuçlanabilir.

#3 - 05.11.2023 01:41
antistun savunman yok mu

#4 - 05.11.2023 01:41
ya da çatıya çıkışın falan

#5 - 05.11.2023 02:33
anti stun kullanmadığımı belirttim zaten, tekrar diyorum orada bana sıkıyorsun ama benim ekranımda bana mermi gelmemişti. Bu yüzden olabilir, çatı konusuna gelirsek bisikletle çıkmıştım, genelde çatıda AFK atıyorum...

#6 - 05.12.2023 17:08
Bug abuse sebebiyle cezalandırılacak.