Konu: Sam Benedetto - GOD  (Okunma sayısı 255 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 09.11.2023 19:11
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Sam Benedetto
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş god açmış, üzerime korkusuzca koşuyor, her şey net. 5 Hit yemesine rağmen, canı gram azalmıyor. "Uyuşturucu içtim, canım 160, deagle şu kadar vuruyor" diye savunma gelmezse sevinirim, kas gücü 20 olup extazi çeksen bile canın 100 ün altına düşer.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gereği  yapılsın.

#1 - 09.11.2023 19:20
Video kırpılmış, içeride yemek yiyip tekrardan geliyorum. Arkadaş videonun tamamını atarsa tam savunma yapacağım. LÜTFEN VİDEONUN TAMAMINI ATINIZ.

#2 - 09.11.2023 19:22
Bununla ilgilide şikayetlerde bir yazı belirtmişti @Lia. Videonun tamamı gelirse savunma gelecek (kırpılmamış, hızlandırılmamış), geçmiş şikayetlerede bakabilirsiniz kırpılmış videolar geçersiz sayılıyor. SAVUNMAM EK OLARAK HAZIR. Admin bilgilendirici bir yazı atana kadar bekleyelim, iyi günler. Boş bir şikayet ne de olsa.
« Son Düzenleme: 09.11.2023 19:43 aynenoyleaynen »

#3 - 09.11.2023 19:46
Bununla ilgilide şikayetlerde bir yazı belirtmişti @Lia. Videonun tamamı gelirse savunma gelecek (kırpılmamış, hızlandırılmamış), geçmiş şikayetlerede bakabilirsiniz kırpılmış videolar geçersiz sayılıyor. SAVUNMAM EK OLARAK HAZIR. Admin bilgilendirici bir yazı atana kadar bekleyelim, iyi günler. Boş bir şikayet ne de olsa.
Kanka kırpma dediği, sağdan soldan kırpma yalnız. (Hud kapatma, chat kapatma) Senin beni yumrukladığın yerleri koyacağımı düşünüyorsan. Yazık sana  :'(

#4 - 09.11.2023 19:49
Boş toxic mesajlarını kendine sakla. Ben diyeceğimi dedim, yanıt bekleyelim. Videoda apacık kırpma var zaten  :) tam videoyu at savunmamı detaylı yapayım. Kırpılmış şikayetler düşer.
« Son Düzenleme: 09.11.2023 21:42 aynenoyleaynen »

#5 - 10.11.2023 02:28
Kanka daha önce goddan 3 kez ban yedin  ???  :-\
Neden 1 kez daha kullanmayasın?? Bir de demişsin ya yemek yiyiyorum  :-\ :-\
canın azalmıyor ki yemek yiyesin kanka  ;)
« Son Düzenleme: 10.11.2023 02:30 chaos no equivalent »

#6 - 10.11.2023 02:42
Sam Benedetto karakteri yasaklandı.

@aynenoyleaynen yeni karakterinizle yapacağınız en ufak hile şüphesinde forum hesabınız yasaklanacak.