Konu: Adam Baresi - Dante Fontana - DM -  (Okunma sayısı 480 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

YMZ

*
v3 Oyuncusu 2025 Yılbaşında Oyundaydı	Vice Summer 2024
#10 - 24.10.2023 23:05
Çok uzatılacak veya onlarca ileti atılacak bir şikayet değil yapılan hata ortada, savunmalar yapıldı yetkilileri bekliyelim. Yönetici isteği olmadığı sürece daha fazla ileti atmıyacağım. Herkese iyi akşamlar.

#11 - 24.10.2023 23:53
Eswiper adına:

"Dostum biliyorsun ki umarım biliyorsundur, Sürekli RP diye bir kural var. Rolde Artyom_Aslanish bana el uzatınca zorunlu olaraktan onu role katmak zorunda kaldım. Saçma bir şekilde beni düşürdün. Ben Admin değilim orada rolü delleyemezdim. Başta agresif yaklaşmadık, "Hoş değil" gibisinden konuştuk. Kendini haklıya çıkarmak için "/b böldü" "Kendisi vurdu" gibisinden şeyler diyorsun. Sen gidip birisini dövdükten sonra (Ek olarak bunu sende rolde kabullendin düşürdüğünü), "Gelin size bir şeyler ısmarlayayım", "Yeri yaladın", "Yeri yalayınca" gibisinden konuşursan orada vurulursun. Missclick meydana geldiği için orayı "Omuz attım" diyerek kapatmaya çalışıyorum. Dönüp beni düşürmende bunun cabası. /b'den bölmemin sebebi ise ortada bir sebep yokken birden yaralıya düşürülmem, rolde bulunan kişileri rahatsız ettiysem kusura bakmayın."

https://www.hizliresim.com/lf2sehz

https://www.hizliresim.com/i64q6vi

Bu arada şikayetle alakası olmayanlar yanıt atmassa iyi olur   :-\ :-\

#12 - 25.10.2023 08:00
en fazla kapatmaya çalışırsın işte sonuçlansın  :-\ :-\

YMZ

*
#13 - 25.10.2023 19:42
Savunmalarda yapıldı, artık sonuçlansın arkadaşlar şahit yazdığım isimleri yanından arabayla geçmesine bile şikayet açmışlar. Tahminimce o barda da Mars ile takıldığım için bir ooc kin durumu üzerine yumruk yiyip daha sonra üzerime geldiklerini düşünüyorum. Adam karakteri savunmasında benim hakaretlerimin içerdiği bir ss paylaşmış, orada da gözüktüğü gibi arkadaşlara dönük bile değilim ve tek bir küfür içeren diyolog kurmazken Adam karakteri küfürlü karşılık veriyor. Tamamen karakterimi hedef almışlardı gelip yumruk attı karşılık alınca 2 3 kişi saldırdılar yere düşünce B böldü. Role girmem için ısrarla "Baksana oğlum." "Konuşsana oğlum." Çözemedim arkadaşlar baba mı olmak istiyor. Şikayetti tek bir ss ile açtım ancak arkadaşlar savunma için attıkları ss lerde onların yaptığı bu agresif roller ortaya çıktı. Hatta Adam karakterinin B böldüğü de gözüküyor.

B bölmeden ve Dm den ceza almalarını istiyorum.

#14 - 25.10.2023 20:57
Savunmalarda yapıldı, artık sonuçlansın arkadaşlar şahit yazdığım isimleri yanından arabayla geçmesine bile şikayet açmışlar. Tahminimce o barda da Mars ile takıldığım için bir ooc kin durumu üzerine yumruk yiyip daha sonra üzerime geldiklerini düşünüyorum. Adam karakteri savunmasında benim hakaretlerimin içerdiği bir ss paylaşmış, orada da gözüktüğü gibi arkadaşlara dönük bile değilim ve tek bir küfür içeren diyolog kurmazken Adam karakteri küfürlü karşılık veriyor. Tamamen karakterimi hedef almışlardı gelip yumruk attı karşılık alınca 2 3 kişi saldırdılar yere düşünce B böldü. Role girmem için ısrarla "Baksana oğlum." "Konuşsana oğlum." Çözemedim arkadaşlar baba mı olmak istiyor. Şikayetti tek bir ss ile açtım ancak arkadaşlar savunma için attıkları ss lerde onların yaptığı bu agresif roller ortaya çıktı. Hatta Adam karakterinin B böldüğü de gözüküyor.

Açık konuşmak gerekirse olayı güzel özetlemişsin fakat kanıtlar her şeyi gösteriyor, sana karşı bir ooc kinimiz yok ve seni tanımıyorum bile. Bana PM üzerinden dc'ni verir misin yazdığınıda söylemek isterim, IC bir rolü OOC taşımanda bir yana...

YMZ

*
#15 - 26.10.2023 21:07

Açık konuşmak gerekirse olayı güzel özetlemişsin fakat kanıtlar her şeyi gösteriyor, sana karşı bir ooc kinimiz yok ve seni tanımıyorum bile. Bana PM üzerinden dc'ni verir misin yazdığınıda söylemek isterim, IC bir rolü OOC taşımanda bir yana...

Evet kardeşim seni tanımam etmem, sana pm den yazdım çünkü rol dönmeyen bir yumruklaşmayı role döküp üstüne birde DM atınca bunda bir mantık aradım, Eswiper'e de dc den yazdım arkadaş ilk başlarda sallasada şikayeti açtıkdan sonra kapatalım, anlaşalım kusura bakma gibisinden de yazdı bunlarda bir yanaa...  ;)

#16 - 26.10.2023 21:42

Evet kardeşim seni tanımam etmem, sana pm den yazdım çünkü rol dönmeyen bir yumruklaşmayı role döküp üstüne birde DM atınca bunda bir mantık aradım, Eswiper'e de dc den yazdım arkadaş ilk başlarda sallasada şikayeti açtıkdan sonra kapatalım, anlaşalım kusura bakma gibisinden de yazdı bunlarda bir yanaa...  ;)
Orada yumruk atanların arasında bile yokum, bilgine. Arkadaşımı tebrik ediyorum en azından erdemli bir davranış sergilemiş. Sonuçlanabilir daha fazla ileti gelmeyecek  :D
« Son Düzenleme: 26.10.2023 21:45 BurakYalım »

#17 - 27.10.2023 20:06
Rolde bir sorun görünmüyor. Legal karakter olarak alttan almanız gereken bazı zamanlar olabilir, devamındaki şikayetinizi IC'de gerçekleştirebilirsiniz.

Ancak illegal arkadaşlara bu konuda bir uyarım var, kavga ve bu tarz sosyal rollerde silah kullanmaktan kaçınmanız sizin yararınıza olur, bir dahaki seferlerde DM'den işlem görebilirsiniz.