Konu: v1rp non rp  (Okunma sayısı 159 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 28.10.2023 16:54

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Mars Refvylondels @v1rp

Olaya dahil olan şahit karakter adı: n/a

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 27.10.2023 22:33

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
non-rp

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kovalamaca esnasında "kendimce" rol dışı, zevk kaçıran ve tamamen alakasız hareketlerde bulundu. Motorsikletinden indi, motorsikletime bindi vesaire. Bununla beraber tackle yediği esnada -chatte emoteyi gördüğü halde- hiçbir şey olmamış gibi devam ederek kaçmayı sürdürdü.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/wjp6ux
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): PD'den kaçmayı günlük rutini haline getirmiş bu arkadaşın kaçarken yaptığı ihlaller de can sıkıcı olmaya başladı, şikayet açacağımdan bahsettikten sonra ise kendi elleri ile teslim oldu. IC ceza aldığı için OOC cezasının göz ardı edilmesi durumu gerçekleşirse, tek eğlencesi polisten kaçmak ve bunu yaparken herhangi bir rol yapmayı düşünmeyen bu arkadaşın. İşlem görmesini ve hareketlerini tekrar etmemesi için bir yaptırım olarak uygulanmasını talep ediyorum.

Bunu da senin için ekliyorum v1rp, nasıl polisten kaçarken kendi zevklerini ve eğlenceni düşünüyorsan. Biz de sizi kovalamak için bu oyunu oynuyoruz, seni yakalama isteğimi "win alma hırsı" olarak benimsemen beni ilgilendirmiyor. İşimi yapıyorum.
« Son Düzenleme: 28.10.2023 16:56 inf »

#1 - 28.10.2023 17:48
Öncelikle selamlar, teslim olmamın seninle yakından uzaktan alakası yok. Aranma kaydım olduğundan dolayı haklı olarak çok fazla keyif kaçırıyorsunuz, rol yapamıyorum. Bu yüzden gidip teslim oldum. Ayrıca ben hala bug olduğunu düşünüyorum. Sonuçlanabilir.

#2 - 28.10.2023 17:57
Aranma kaydını sırf $1600 ceza yememek icin kaçarak açtırıp sonrasında zevk kaçırıyorsunuz diye savunma yapman tutarsız olmuş. Yakalanma yanlısı olsan non rp şekilde kaçmayı sürdürmeden o esnada da teslim olabilirdin. Ortada herhangi bir bug yok, sistemin elverdiği şekilde seni motorsikletten düşürme rolünü yapıyorum. Animasyona girmene rağmen zahmet edip yapman gereken rolü gerçekleştirmiyorsun. Savunman bu kadar olduğuna göre sonuçlanabilir.

#3 - 28.10.2023 18:01
Şikayette de belirttiğim ve altta da alıntıladığım kısma dikkat edilirse sevinirim. Arkadaşın kendi keyfi uğruna kaçarken role girmemesi, yapamayacağı atlayışlar yaparak polisten kaçmaya çalışması oldukça tat kaçıran bir durum. Ekstra bir ileti atmayacağım.
Alıntı
Ek açıklamalar(varsa):PD'den kaçmayı günlük rutini haline getirmiş bu arkadaşın kaçarken yaptığı ihlaller de can sıkıcı olmaya başladı, şikayet açacağımdan bahsettikten sonra ise kendi elleri ile teslim oldu. IC ceza aldığı için OOC cezasının göz ardı edilmesi durumu gerçekleşirse, tek eğlencesi polisten kaçmak ve bunu yaparken herhangi bir rol yapmayı düşünmeyen bu arkadaşın. İşlem görmesini ve hareketlerini tekrar etmemesi için bir yaptırım olarak uygulanmasını talep ediyorum.

#4 - 28.10.2023 18:08
Öncelikle selamlar, teslim olmamın seninle yakından uzaktan alakası yok. Aranma kaydım olduğundan dolayı haklı olarak çok fazla keyif kaçırıyorsunuz, rol yapamıyorum. Bu yüzden gidip teslim oldum. Ayrıca ben hala bug olduğunu düşünüyorum. Sonuçlanabilir.

PD'den kaçmaların, Retarted hareketlerin ve şu savunman zaten rol mentalitenin oldukça yanlış, yetersiz ve ne yazık ki art niyetli olduğunu gösteriyor. Levelin nedeniyle bu defalık seni yetersiz oyuncu profilinden yasaklamıyorum. 1500 dakika cezalandırıldın.

Ek olarak, tüm sunucu, şehir, PD gibi birlikler senin "keyfine" uygun hareket etmek zorunda değil. Dünyanın hiçbir noktasında keyfi polisten kaçılmaz, aptal ya da ölmeye hazır bir karakter yönetimen gerekir bunun için. Yaptığın hareketler de tamamen trollük/Non-RP. Ki Mars karakterinin de ilk vukuatı değil.

Bu defalık ciddi bir uyarı olsun, bir sonraki hareketinde ilk cümlemdeki yaptırım uygulanacaktır muhtemelen. İyi oyunlar.

#5 - 28.10.2023 18:10
@v1rp Ayrıca, son 2 sayfan sadece şikayet açmakla ya da şikayet yanıtlamakla geçmiş. Sunucuya "rol" anlamında da katkı sağlamanı öneririm. Yoksa dediğim gibi, tek amacı sorun yaratmak olan profiller için yolun sonu görünüyor.