Konu: Chaos - Improved + 166 hp can cleosu.  (Okunma sayısı 335 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 09.11.2023 19:29
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @chaos no equivalent - Vıncent_Interrante
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Cordizelli üyeleri
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: sağ üstte bulunan can barından 166 hp cleosunu kullandığını anlayabilirsiniz, ımproved'da var. Video'yu ağır çekime alırsanız animi nasıl bozduğunu anlayacaksınız 5. ve 10. saniyelere bakarsanız.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): MAL VARLIK AKTARIMI KONTROL EDİLSİN.

#1 - 09.11.2023 19:31
Videoyu tam atmıyor ve kırpıyor. Her şeyi anlarsınız.

#2 - 09.11.2023 19:45
Videoyu tam atmıyor ve kırpıyor. Her şeyi anlarsınız.
Videoyu tam atmama sebebim, beni yumruklarken kendi ekranımdan videonun alınmaması adına.

Kendi DM videonuzu kendi ellerimle vereceğini düşünme akıllı dostum, beni yumrukladığın yeri videoya koyacak değilim.  O:-)

Hp bar cleo? Rus VKları da dahil hiçbir şekilde öyle bir şey görmedim, bulamadım. Uzun bar hud modum var, adminler onun canı yükseltmediğini zaten biliyordur.

« Son Düzenleme: 09.11.2023 20:10 chaos no equivalent »

#3 - 09.11.2023 20:04
Ek olarak: Arkadaş kendiyle çelişmiş, kırpma sebebi improved demiş. Sonrasında kırptığı yerlerin öncesinde improved var demiş.

Kırpma sebebimi improved olduğunu düşünerek böyle bir yalan söylemiş arkadaş.

166 hp diye bir şey zaten yokmuş, her yerde araştırdım.

Arkadaş yönetimi kandırmaya çalışmaktan cezalandırılırsa sevinirim, zaten goddan ban yiyecek.

Detaylı savunma gelecektir.

#4 - 09.11.2023 22:11
Hud modunu atmalısın, hud değişince üst taraf otomatik buga giriyor, sunucunun kendine özel can barı var

#5 - 10.11.2023 03:04
Her hangi bir hilem olsa zaten videoyu atmazdım kanka, kafanı rahat tut. Videoda ne improved ne de 166 hp can mı ney onu da bilmiyorum ama neyse adminler gerekli kararı verir.

#6 - 11.11.2023 00:47
ka, banli

#7 - 05.12.2023 17:22
Arşiv.