Konu: GBİ  (Okunma sayısı 260 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 25.10.2023 00:51

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: He_Cai @Segat0n / Maskeli_40603

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @hoon1gan242

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'de mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: GBİ

Alıntı
11. Güvenli Bölgeler

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: IC jail bitince o alanda brawl rolüne giriyorlar

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): iyi forumlar

#1 - 25.10.2023 08:57
Bölge güvenli değil, ayrıca sizi izliyorduk, hareket edip oturdun, biz de harekete geçtik. Ayrıca, bir kaç saat sonra orada bize vagos üyeleriyle saldırmanızı nasıl açıklayacaksın?  :-\

En iyisi bir papatya çayı iş dostum, iyi gelir cidden.

İyi düşmüşsünüz ama, soyliyim. Ayrıca düştükten sonra FEAR RP yapmamanız da ayrı bir komiğime gitti.  :D

Kurallar sadece size işlemiyor, yeter artık. Sizinle girdiğimiz her rolde en az 1 tane kural ihlali yaptınız, daha dün 2 arkadaşınız sırf bize karşı ihlal yaptıkları için atıldılar. Aaa, bir dakika ya, sen şu antistun kullandığı için uyarılan dost değil misin? :garip:

#2 - 25.10.2023 09:58
Bak şimdi güzel dostum öncelikle şikayeti düzgün incele benim sana açtığım şikayet sabah olan olay senin savunma olarak attığın ss akşam olan olay göz doktoru masraflarını karışılayabilirim

Vagoslarla bir birlikteliğimiz yok gidip adamın birliğinde olan birisini döverseniz brawl rolü dinlemez silah çekip vurur arkadaşlar illegal rol mü bilmiyorsunuz xD
Bölge güvenli değil, ayrıca sizi izliyorduk, hareket edip oturdun, biz de harekete geçtik. Ayrıca, bir kaç saat sonra orada bize vagos üyeleriyle saldırmanızı nasıl açıklayacaksın?  :-\

Toxicleşmeyelim kanki toxicleşince de ağlayıp ivme geçiriyorsunuz ekran başında git şikayeti baştan incele emotelara falan bak bakayım aynı ortam mı orası

İyi düşmüşsünüz ama, soyliyim. Ayrıca düştükten sonra FEAR RP yapmamanız da ayrı bir komiğime gitti.  :D

Kurallar sadece size işlemiyor, yeter artık. Sizinle girdiğimiz her rolde en az 1 tane kural ihlali yaptınız, daha dün 2 arkadaşınız sırf bize karşı ihlal yaptıkları için atıldılar. Aaa, bir dakika ya, sen şu antistun kullandığı için uyarılan dost değil misin? :garip:

#3 - 25.10.2023 11:09
Bak şimdi güzel dostum öncelikle şikayeti düzgün incele benim sana açtığım şikayet sabah olan olay senin savunma olarak attığın ss akşam olan olay göz doktoru masraflarını karışılayabilirim

Vagoslarla bir birlikteliğimiz yok gidip adamın birliğinde olan birisini döverseniz brawl rolü dinlemez silah çekip vurur arkadaşlar illegal rol mü bilmiyorsunuz xD

Toxicleşmeyelim kanki toxicleşince de ağlayıp ivme geçiriyorsunuz ekran başında git şikayeti baştan incele emotelara falan bak bakayım aynı ortam mı orası

Sen buna toksikleşmek mi diyorsun?  :D Aynı ortam, sadece bir kaç saat sonrası.IC jailden çıktıktan sonra atıldığın yer bir GİB değil. Seninle daha fazla uğraşmayacağım çocuk, sonuçlanabilir. Savaş ortamında orada beklemen senin hatan.

#4 - 25.10.2023 18:01
Kalıcı hasar veya geçici hasar da bulunuyor eklemeyi unutmuşlar şikayete kılıçla adamı çiziyorsun

#5 - 25.10.2023 19:07
Kalıcı hasar veya geçici hasar da bulunuyor eklemeyi unutmuşlar şikayete kılıçla adamı çiziyorsun
Kişiye kılıçla saldırıyorum, burnunu mu kırdım? Hayır. Kulağını mı kestim? Hayır. Tabii ki kesikler olacak vücudunda. Şuan boş yere sallayıp kendinizi rezil ediyorsunuz arkadaşlar, yapmayın.  :D

#6 - 26.10.2023 13:47
Güvenli bölge değil, şikayet kapatıldı.